15.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022
Array

Primăria nu vrea limitatoare de viteză pe străzi, chiar dacă oamenii sunt călcaţi pe trecerea de pietoni

- Advertisement -

În Paşcani trecerile de pietoni sunt semnalizate, iluminate şi destul de vizibile pentru şoferi. Este concluzia administratiei din Paşcani după ce săptămână trecută o jurnalistă de la BIT TV a fost călcată de o maşină chiar in faţa Şcolii Iordache Cantacuzino.
Viceprimarul municipiului spune că a verificat personal, împreună cu alţi şoferi, imediat după eveniment, circulaţia din Paşcani şi a ajuns la concluzia că nu se impune amplasarea de limitatoare de viteză ci doar respectarea regulilor de circulaţie, de către şoferi.
Totuşi Primăria Paşcani intenţionează să cumpere panouri luminoase de semnalizare care să fie amplasate la trecerile de pietoni de pe străzile principale. Viceprimarul Vasile Axinte da vina pe şeful de la Gospodăria Comunală, că nu le-a cumpărat până acum. Abia astăzi au fost studiate ofertele şi ar mai dura o saptamana de zile până când vor fi cumpărate, susţin reprezentanţii Primăriei. Aceleaşi promisiuni au fost facute de luni de zile, dar fără nici un rezultat.
Menţionăm că şoferul care a produs accidentul de vineri circula cu viteza şi nu a avut nici o intenţie de frânare iar victimă a scăpat cu viaţă dar cu multiple răni la cap şi pe corp. Astfel de accidente au mai avut loc la trecerile de pietoni şi au murit oameni nevinovaţi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow