More

  Proiect european de 1.22 milioane euro in comuna Mogosesti-Siret

  Array

  O parte din drumurile din comuna Mogosesti-Siret vor fi reabilitate printr-un proiect european, in valoare de 1.22 milioane euro. Proiectul prevede lucrări de reabilitare şi modernizare a infrastructurii rutiere pe o lungime totala de 8 km, care vor permite localnicilor accesul catre Drumul National 2 si Drumul Judetean 208 catre Hanul Ancutei.

  Primarul comunei, Damian Butnariu, a depus documentatia pentru acest proiect de anul trecut, insa licitatia care a inceput inca din luna iulie 2012 a fost ingreunata datorita contestatiilor, care au trebuit rezolvate. La licitatie au participat sapte firme, castigatoare fiind firma Geprocon S.A. “Lucrarile pentru acest proiect vor putea incepe chiar din acest an, depinde insa de cat de repede vom obtine ultimul aviz de care avem nevoie, si anume studiul de fezabilitate” declara pentru ziarulorizontul.info, primarul comunei Mogosesti-Siret.

  Mentionam ca sectoarele de drum cuprinse in acest proiect au fost afectate de inundatiile din anul 2010, iar acum traficul se desfasoara anevoios datorita numeroaselor gropi si denivelari.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet