22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

“Primăria Mobilă”, la Tătăruși

Actiune inedita organizata de Primaria Tatarusi. Din dorinta de a fi mai aproape de locuitorii comunei si de a-i scuti de a se deplasa cativa km pana la Primarie, un numar de cinci functionari publici se deplaseaza in teritoriu pentru le rezolva problemele.
Activitatile se desfasoara de doua ori pe an, primavara si toamna, in scolile din comuna dupa un grafic bine stabilit. Fie ca au nevoie de o declaratie pentru rolul agricol, fie alte tipuri de acte, locuitorii pot merge la scoala din satul din care fac parte, fara sa mai fie nevoie sa se deplaseze 4-5 km la Primarie.

Proiectul este denumit “Primaria Mobila”, iar de luni, 04 martie a.c., “caravana functionarilor” a poposit la Scoala Pietrosu. Zeci de locuitori din satele Valcica si Pietrosu au mers dis-de-dimineata sa isi plateasca taxele si impozitele locale pentru a beneficia de reducerea de 10 %, sa obtina documente pentru subventiile pe suprafete de teren si multe altele. Pana la sfarsitul saptamanii, Primaria Mobila va trece si pe la scolile din Uda si Iorcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow