23 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Primaria Miroslovesti la un pas de a fi executata

Un executor judecatoresc a batut astazi la usa primariei Miroslovesti. Este vorba despre executoarea ieseana Lacramioara Mereuta care a venit sa stabileasca clauzele in care firma Adems SRL doreste sa-si recupereze o suma de bani pe care primaria o datoreaza inca din anul 2009.

Mai exact, in anul 2009, Consiliul Judetean a alocat suma de 12 mld de lei vechi pentru extindere retea aductiune de apa in comuna Miroslovesti. Licitatia pentru  aceasta lucrare a fost castigata de catre firma Adems SRL care in septembrie 2009 a inceput lucrarile. Dupa doar o luna primarul comunei a refuzat sa semneze actele pentru lucrarile realizate pe motiv ca nu erau efectuate la standardele corespunzatoare.

Dupa numeroase discutii purtate cu Primaria Miroslovesti, directorul de la Adems a decis trimiterea in judecata a acestei institutii, iar dupa cateva termene a castigat procesul, sentinta fiind blocarea conturilor.

Conturile primariei sunt blocate din ianuarie 2012 si vor ramane in acest stadiu pana la achitarea in totalitate a sumei datorate catre Adems SRL.

Aceasta este sentinta data in urma intalnirii de astazi de la primaria Miroslovesti la care au luat parte primarul comunei, Ionut Gospodaru, executorul judecatoresc iesean, Lacramioara Mereuta  si directorul executiv de la Adems, Marius Ciornei.

In prezent, toti banii pe care Primaria Miroslovesti ii incaseaza vor merge catre firma Adems pana cand aceasta datorie se va stange.

 

Alte articole