16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Primăria Miroslovesti îşi angajează avocat pentru a se judeca cu sătenii

Primăria comunei Miroslovesti apelează la avocaţi pentru a se judeca cu sătenii. Subiectul a fost discutat în şedinţa de consiliul local de vineri 29 ianurie a.c. Primarul a propus angajarea unui avocat permanent de prestări servicii juridice deoarece această măsură ar fi mai puţin costisitoare decât să angajeze câte unul pentru fiecare proces. Proiectul a fost aprobat de majoritatea consilierilor locali şi urmează să fie pus în aplicare.

În prezent în instanţa sunt aproximativ 30 de dosare privind rectificarea titlurilor de proprietate în care s-a făcut încadrarea incorectă în parcele a terenurilor deţinute de locuitorii comunei. Alături de administraţia locală, că parte în aceste procese este şi Comisia Judeţeană de Fond Funciar.

Menţionăm că în cadrul şedinţei ordinare de vineri s-a adoptat bugetul de venituri şi cheltuieli al comunei, s-a aprobat planul de achiziţii pentru 2016, Planul de acţiuni şi lucrări de interes local ce urmează să fie realizate de beneficiarii de ajutor social, precum şi cofinanţarea unor lucrări din bugetul local.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow