18.5 C
Paşcani
duminică, octombrie 2, 2022
Array

Primăria măsoară apa meteorică. Staţia de la Bosteni va fi desfiinţată

- Advertisement -

apa meteorica

Veşti bune pentru agenţi economici din Paşcani care plătesc şi apa meteorică pe facturile de la Apa Vital. Centrul de Meteorologie din Iaşi va lua în consideratie, începând de astăzi măsurarea precipitaţiilor va fi făcută la staţia amplasată în curtea Primăriei, nu la cea de la Blăgeşti.

Astfel datele colectate vor fi mai sigure şi mai de încredere decât cele de până acum şi ar putea duce chiar la o diminuare a costurilor cu apă meteorică impuse la plată. Decizia a fost luată în urma unei discuţii care a avut loc astăzi la Primăria Paşcani între reprezentanţii administraţiei locale şi meteorologii de la Iaşi.

Asta însemna că începând din noiembrie costurile pentru canalizarea şi epurarea apei meteorice vor fi calculate în funcţie de datele furnizate de Primăria Paşcani.

Menţionăm că în ultima perioadă au fost suspiciuni în legătură cu corectitudinea datelor înregistrate la pluviometrul amplasat în curtea unui om din suburbia Bosteni. Cantităţile de precipitaţii erau mult mai mari decât cele înregistrate de echipamentele de la Paşcani motiv pentru care au crescut facturile la agenţii economici.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow