18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Primăria luată cu asalt, de prichindei

  Ultimele știri

  Programul o săptămână de școala altfel permit elevilor și profesorilor să facă tot felul de activități. De pe lista lor nu au lipsit și vizite la muzee, societăți comerciale, firme sau sediul administrației locale. Câțiva prichindei au mers astăzi prin primăria Pașcani și chiar au avut ocazia să adreseze întrebări edililor locali.

  Elevii de la o clasă pregătitoare de la Școala “Iordache Cantacuzino” au vizitat sediul Primăriei din Pașcani. Au mers prin sala de spectacole, sala de consiliu local dar și în cabinetele primarului și viceprimarului. Ei s-au fotografiat și chiar au stat pentru câteva secunde la biroul edililor.

  Nu au lipsit și întrebările adresate viceprimarului Vasile Axinte. Micuții au întrebat despre ce atribuții implică această funcție dar și despre parcurile de joacă pentru copii.

  Unii dintre micuți s-au emoționat și au uitat întrebările însă au fost curajoși și mulți au spus că vor să devină politicieni. VEZI MATERIALUL VIDEO IN CADRUL STIRILOR INFOBIT.

  Ideea de a vizita și de a ieși din sala de clasă aparține profesorului îndrumător dar și părinților. În cadrul acestei săptămâni, micuții au vizitat și o brutărie, loc unde au făcut colaci și pâine.

  “Şcoala Altfel” este o combinaţie de şcoală şi de timp petrecut într-un mod plăcut cu elevii în faţa cărora învăţătorii şi profesorii stau săptămână de săptămână cu catalogul în faţă.
  150403161504031015040304COPIILA PRIMARIE15040300

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet