15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Primăria luată cu asalt, de prichindei

Programul o săptămână de școala altfel permit elevilor și profesorilor să facă tot felul de activități. De pe lista lor nu au lipsit și vizite la muzee, societăți comerciale, firme sau sediul administrației locale. Câțiva prichindei au mers astăzi prin primăria Pașcani și chiar au avut ocazia să adreseze întrebări edililor locali.

Elevii de la o clasă pregătitoare de la Școala “Iordache Cantacuzino” au vizitat sediul Primăriei din Pașcani. Au mers prin sala de spectacole, sala de consiliu local dar și în cabinetele primarului și viceprimarului. Ei s-au fotografiat și chiar au stat pentru câteva secunde la biroul edililor.

Nu au lipsit și întrebările adresate viceprimarului Vasile Axinte. Micuții au întrebat despre ce atribuții implică această funcție dar și despre parcurile de joacă pentru copii.

Unii dintre micuți s-au emoționat și au uitat întrebările însă au fost curajoși și mulți au spus că vor să devină politicieni. VEZI MATERIALUL VIDEO IN CADRUL STIRILOR INFOBIT.

Ideea de a vizita și de a ieși din sala de clasă aparține profesorului îndrumător dar și părinților. În cadrul acestei săptămâni, micuții au vizitat și o brutărie, loc unde au făcut colaci și pâine.

„Şcoala Altfel” este o combinaţie de şcoală şi de timp petrecut într-un mod plăcut cu elevii în faţa cărora învăţătorii şi profesorii stau săptămână de săptămână cu catalogul în faţă.
150403161504031015040304COPIILA PRIMARIE15040300

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow