More

  Primaria lamureste opinia publica cu privire la montarea noului sistem de securitate

  Array

  sistem de amprentare

  Administratia locala face lumina cu privire la cititorul de amprenta, subiect atat de dezbatut in presa in ultimele zile.  

  Potrivit alesilor locali, acest sistem este menit sa organizeze, nu sa restrictioneze accesul in Primaria Pascani, avand totodata rolul de a preveni posibilele incidente.

   

  Mai multe detalii se regasesc in urmatorul comunicat de presa:

              ,,Sistemul de securitate prevăzut cu cititor de amprentă şi cartelă montat la intrarea în sediul primăriei nu are rolul de a restricţiona accesul persoanelor în clădire.

  Intenţia este de a organiza accesul persoanelor în primărie, în sensul de a exista o evidenţă a persoanelor care intră în primărie, acestea fiind înregistrate într-un registru ţinut de ofiţerul de serviciu. În registru vor fi scrise datele persoanelor şi scopul pentru care au venit.

  Această activitate are rolul de a preveni eventuale incidente, deci accesul nu este interzis nici unei persoane, doar că acestea trebuie să se legitimeze şi să precizeze scopul pentru care au venit.

  Odată cu montarea sistemului de închidere automată a uşii, Primăria a primit un număr de 59 de cartele de acces, împreună cu instrucţiunile necesare pentru a introduce imaginea scanată a amprentei care permite deschiderea uşii.

  Aceste cartele vor fi distribuite angajaţilor Primăriei şi consilierilor locali ai municipiului Paşcani.

  Precizăm că persoanele care vor să se prezinte la unul din reprezentanţii Primăriei o pot face în aceleaşi condiţii ca şi până acum, nefiind interzis accesul nici unei persoane indiferent de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, gen, orientare sexuală, opinie, apartenenţă politică, convingeri, avere, origine socială.”

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Viermele de făină, bun de consum în UE. Mihaela Bilic: De ce să mănânci insecte, dacă ai friptură?

  Viermele de făină, care tocmai a fost declarat bun de consum în Uniunea Europeană, nu conține nimic special, ci este doar o sursă viabilă...

  Streinu-Cercel îți dă vestea cea mare: „Obligatorie până în 2023”!

  Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat, duminică, după ce a fost vaccinat cu a doua doză împotriva COVID-19, că masca va rămâne obligatorie în continuare...

  Costul suplimentar lunar în 2021 cu un angajat plătit cu salariul minim pe țară este de 72 de lei.

  Companiile vor avea în 2021 un cost suplimentar lunar de 72 de lei pentru fiecare persoană plătită cu salariul minim brut pe țară, după...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI