More

  Primaria lamureste opinia publica cu privire la montarea noului sistem de securitate

  Array

  sistem de amprentare

  Administratia locala face lumina cu privire la cititorul de amprenta, subiect atat de dezbatut in presa in ultimele zile.  

  Potrivit alesilor locali, acest sistem este menit sa organizeze, nu sa restrictioneze accesul in Primaria Pascani, avand totodata rolul de a preveni posibilele incidente.

   

  Mai multe detalii se regasesc in urmatorul comunicat de presa:

              ,,Sistemul de securitate prevăzut cu cititor de amprentă şi cartelă montat la intrarea în sediul primăriei nu are rolul de a restricţiona accesul persoanelor în clădire.

  Intenţia este de a organiza accesul persoanelor în primărie, în sensul de a exista o evidenţă a persoanelor care intră în primărie, acestea fiind înregistrate într-un registru ţinut de ofiţerul de serviciu. În registru vor fi scrise datele persoanelor şi scopul pentru care au venit.

  Această activitate are rolul de a preveni eventuale incidente, deci accesul nu este interzis nici unei persoane, doar că acestea trebuie să se legitimeze şi să precizeze scopul pentru care au venit.

  Odată cu montarea sistemului de închidere automată a uşii, Primăria a primit un număr de 59 de cartele de acces, împreună cu instrucţiunile necesare pentru a introduce imaginea scanată a amprentei care permite deschiderea uşii.

  Aceste cartele vor fi distribuite angajaţilor Primăriei şi consilierilor locali ai municipiului Paşcani.

  Precizăm că persoanele care vor să se prezinte la unul din reprezentanţii Primăriei o pot face în aceleaşi condiţii ca şi până acum, nefiind interzis accesul nici unei persoane indiferent de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, gen, orientare sexuală, opinie, apartenenţă politică, convingeri, avere, origine socială.”

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Municipiul Pașcani și orașul Tg. Frumos din județul Iași, fruntașe la numărul de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate populației

  Municipiul Pașcani și orașul Tg. Frumos din județul Iași, fruntașe la numărul de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate populației. //

  Concurs pentru funcția de consilier debutant, la Miroslovești

  Administrația locală din comuna Miroslovești scoate la concurs o funcție publică vacantă în cadrul Compartimentului Financiar Contabil. Este vorba despre un post de consilier debutant, clasa I. //

  O stradă din Târgu Frumos, în plin proces de reabilitare | FOTO

  Într-o postare apărută pe pagina de facebook, primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vătămanu, anunță că au început lucrările pentru reabilitarea străzii Tudor Vladimirescu. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet