11.9 C
Paşcani
sâmbătă, aprilie 1, 2023
Array

Primăria împarte alimentele rămase de la U.E.

Primăria a început să distribuie ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană pentru cei aflați pe listele suplimentare, este vorba de a două tranșă a acestui program social.

Totodată vor fi redistribuite pachetele rămase din prima tranșă a aceluiași program. Acestea vor fi împărțite familiilor cu probleme sociale, aflate în evidența Serviciului de Asistență Socială, însă de aceasta dată diferența este că vor primi doar câte un pachet de alimente pentru fiecare membru de familie.

În momentul de față Primăria Municipiului Pașcani mai are în depozit un număr de 1800 de pachete de alimente din cele peste 4 mii primite inițial.
Beneficiarii aflați pe listele suplimentare urmează să le ridice zilnic între orele 9-12, de la sala de sport din incinta CSM.( Clubului Sportiv Municipal)
Menționăm că acțiunea aceasta reprezintă faza finală de Implementare a Programului Operațional de Ajutorarea a Persoanelor Defavorizate, iar la nivelul județului Iași au fost alocate aproximativ 50 de mii de pachete de alimente pentru cele aproape 100 de unități teritoriale.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow