20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Primăria Hîrlău primește cereri pentru ajutoare de încălzire

- Advertisement -

Sprijin pentru familiile cu venituri mici din Hîrlău. Şi în acest an vor beneficia de ajutor de încălzire. În funcţie de venitul realizat pe membru de familie, vor primi compensaţii între 5 – 90 % din valoarea facturii.

Administraţia locală din Hîrlău primeşte cereri pentru ajutor de încălzire. Locuitorii oraşului care au venituri cuprinse între 0 – 615 lei/ membru familie pot depune actele doveditoare privind identitatea, veniturile şi starea de proprietate asupra imobilului, la sediul Primăriei.

În funcţie de tipul combustibilului folosit pentru încălzirea locuinţei beneficiarii trebuie să depună dosarul la Compartimentul de Asistenţă Socială sau la Compartimentul Locativ şi Asociaţiile de Proprietari. Astfel, locuitorii din Hîrlău care folosesc ca sursă de încălzire gazele naturale sau energie electrică trebuie să facă cerere la sediul Primăriei. Cei care îşi încălzesc locuinţa cu lemne sau combustibili solizi trebuie să depună dosarele la Asociaţiile de proprietari.

La stabilirea venitului total al familiei nu se iau în calcul bursele de studiu şi sociale, alocaţiile pentru susţinerea familiei şi de stat, ajutoarele de stat acordate producătorilor agricoli, bugetul personal complementar şi veniturile obţinute din activităţi cu caracter ocazional, desfăşurate de zilieri.

Menţionăm că pentru a beneficia de ajutor de încălzire începând cu luna noiembrie, cererile se depun până cel târziu 20 noiembrie. După această dată, solicitanţii vor beneficia de compensaţii doar pentru lunile următoare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow