8.8 C
Paşcani
joi, septembrie 23, 2021
Array

Primăria Hîrlău a inaugurat 4 km de străzi modernizate. Cernescu a primit diplomă de excelență de la prefectul județului

inaugurare investitie harlau

Cu doar cateva zile inainte de Craciun, edilul orasului Harlau a inaugurat 4 km de strazi si trotuare modernizate. Investitia estimata la cca 15 miliarde de lei vechi, din bugetul local a fost inceputa in primavara acestui an, lucrarile fiind executate de societatea Eky-sam din Targu Frumos.

La eveniment au participat prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu, vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi Victorel Lupu si primarii din comunele invecinate. Cu aceasta ocazie prefectul judetului i-a inmanat primarului Cernescu o diploma de onoare cu titlul „Cel mai sigur oras rutier”, in urma participarii la un concurs la nivel judetean in perioada august 2012 – august 2013.

Evenimentul a fost marcat cu un spectacol artistic sustinut de un grup de elevi din oras, imbracati in straie traditionale. In acelasi context, edilul orasului Harlau a inmanat 2 diplome de onoare, tinerei Ruxandra Tomulesei care a participat la X Factor si a castigat mai multe concursuri anul acesta si directorului Muzeului Viei si Vinului, Paul Iancu, pentru activitatile cultural-artistice, organizate in cadrul institutiei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI