1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Primăria Hîrlău a inaugurat 4 km de străzi modernizate. Cernescu a primit diplomă de excelență de la prefectul județului

inaugurare investitie harlau

Cu doar cateva zile inainte de Craciun, edilul orasului Harlau a inaugurat 4 km de strazi si trotuare modernizate. Investitia estimata la cca 15 miliarde de lei vechi, din bugetul local a fost inceputa in primavara acestui an, lucrarile fiind executate de societatea Eky-sam din Targu Frumos.

La eveniment au participat prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu, vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi Victorel Lupu si primarii din comunele invecinate. Cu aceasta ocazie prefectul judetului i-a inmanat primarului Cernescu o diploma de onoare cu titlul „Cel mai sigur oras rutier”, in urma participarii la un concurs la nivel judetean in perioada august 2012 – august 2013.

Evenimentul a fost marcat cu un spectacol artistic sustinut de un grup de elevi din oras, imbracati in straie traditionale. In acelasi context, edilul orasului Harlau a inmanat 2 diplome de onoare, tinerei Ruxandra Tomulesei care a participat la X Factor si a castigat mai multe concursuri anul acesta si directorului Muzeului Viei si Vinului, Paul Iancu, pentru activitatile cultural-artistice, organizate in cadrul institutiei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow