22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021

Primăria Pascani, data in judecata pentru neplata transportului gratuit al elevilor

oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
answear.ro
fashiondays.ro
credius.ro
creditprime.ro
creditfix.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Primăria Pașcani a fost data in judecata chiar de una dintre societățile din subordinea Consiliului Local. Acțiunea a fost înaintată instanței civile de la Judecătoria Pașcani, pe 16 aprilie a.c.
SC CLP Ecoserv SRL solicita obligarea Primăriei la plata cheltuielilor pentru transportul gratuit al elevilor. Ultima factura achitata de administratia locală a fost in noiembrie 2020 iar de atunci s-au adunat restante de peste 82 000 lei, susține managerul operatorului de transport public local.

Reprezentanții Primăriei Pașcani au spus in cadrul conferințelor de presa ca sunt necesare clarificări privind modul de aplicare a noilor prevederi legale prin care elevii beneficiază de transport gratuit cu decontarea cheltuielilor de la bugetele locale. Din cauza facturilor neachitate, operatorul de transport public local a anunțat pe 24 martie a.c. ca nu mai transporta gratuit elevii iar măsura a fost păstrată si după vacanta de primavara. Primarul municipiului a anunțat acum câteva săptămâni de zile ca va cauta o soluție pentru rezolvarea acestei probleme si ca va propune Consiliului Local, spre aprobare, un proiect de hotărâre. Pana acum situația a rămas neschimbata.
Menționăm ca la Iași ca si in alte localități din țară, elevii beneficiază de transport gratuit iar cheltuielile sunt decontate de la bugetul local. Mai exact o parte din mijloacele de transport public local sunt destinate transportului elevilor si studenților, mai ales dimineața.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI