20.8 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Primăria dă liber la mărţişoare

Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatoarea Martisorului, iar Primaria Pascani a dat deja startul depunerii dosarelor pentru comercializarea traditionalului simbol al primaverii. Pana in prezent, zeci de persoane au depus cereri pentru eliberarea de autorizatii ca sa comercializeze produse specifice Zilei indragostitilor, precum si pentru perioada 1-8 martie, ziua martisorului si ziua internationala a femeii.

Cele mai solicitate zone sunt strada Stefan cel Mare, Esplanada si Piata Vale. Pentru un metru patrat, pascanenii vor scoate din buzunar 2 lei si 10 bani, pret stabilit prin hotarare de consiliu local.

Cererile au inceput sa fie depuse din luna ianuarie si se primesc pana pe 1 martie. Au fost date autorizatie si pentru cei care nu sunt locuitori ai Pascaniului.

Primesc acord pentru desfasurarea de activitati comerciale doar entitatile care pot intra sub incidenta legislatiei in vigoare, astfel ca orice alta categorie de persoana fizica neautorizata nu va putea obtine aviz favorabil. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow