16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Primăria cumpără arbori și arbuști de 50 mii lei

Primăria cumpără arbori și arbuști de 50 mii lei

 Se pare că Pașcaniul va fi înfrumusețat în următoarea perioadă cu sute de arbori și arbuști de diferite specii ce vor fi sădiți în anumite zone din Pașcani, acolo unde în următoarele zile va fi pus și gazonul. Momentat, copacii de diferite înălțimi sunt solicitați în cadrul unei achiziții publice pentru care administrația locală este disponibilă să achite sute de 50 de mii lei fără TVA.

Peste 400 de arbori și arbuști din diferite specii vor fi achiziționați în următoarea perioadă de către administrația locală pentru a fi plantați în anumite zone din oraș, pentru înfrumusețarea orașului. Pentru salcie japoneză, corcoduș roșu sau molidul înțepător conducerea orașului, prin departamentul de Serviciului de sere și spațiu verde se va achita peste 50 de mii lei.

Arborii și arbuștii vor fi achiziționați în ghivece sau containere și, conform caietului de sarcini acești pot avea între jumăte de metru și aproape doi metri înălțime. Ei vor fi plantați pe strazile Moldovei până spre Casa de cultură, Ștefan cel Mare, Ceferiștilor dar și peluzele mici de pe Esplanada din Pașcani.

Modul de selectare a ofertei depuse pe SEAP este de ”prețul cel mai scăzut pentru întreaga cantitate solicitată”. Iar în cazul în care oferta va fi neconformă, se va selecta oferta care ocupă locul următor în clasament, pentru verificarea conformității. Trebuie să știți că la procedura de achiziție nu se admit contestații. Mai multe informații aici http://primariapascani.ro/primarie/ac-p/anunt-achizitie-de-arbori-si-arbusti/

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow
Articolul precedent
Articolul următor