11.2 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021

Primăria cumpără arbori și arbuști de 50 mii lei

Primăria cumpără arbori și arbuști de 50 mii lei

 Se pare că Pașcaniul va fi înfrumusețat în următoarea perioadă cu sute de arbori și arbuști de diferite specii ce vor fi sădiți în anumite zone din Pașcani, acolo unde în următoarele zile va fi pus și gazonul. Momentat, copacii de diferite înălțimi sunt solicitați în cadrul unei achiziții publice pentru care administrația locală este disponibilă să achite sute de 50 de mii lei fără TVA.

Peste 400 de arbori și arbuști din diferite specii vor fi achiziționați în următoarea perioadă de către administrația locală pentru a fi plantați în anumite zone din oraș, pentru înfrumusețarea orașului. Pentru salcie japoneză, corcoduș roșu sau molidul înțepător conducerea orașului, prin departamentul de Serviciului de sere și spațiu verde se va achita peste 50 de mii lei.

Arborii și arbuștii vor fi achiziționați în ghivece sau containere și, conform caietului de sarcini acești pot avea între jumăte de metru și aproape doi metri înălțime. Ei vor fi plantați pe strazile Moldovei până spre Casa de cultură, Ștefan cel Mare, Ceferiștilor dar și peluzele mici de pe Esplanada din Pașcani.

Modul de selectare a ofertei depuse pe SEAP este de ”prețul cel mai scăzut pentru întreaga cantitate solicitată”. Iar în cazul în care oferta va fi neconformă, se va selecta oferta care ocupă locul următor în clasament, pentru verificarea conformității. Trebuie să știți că la procedura de achiziție nu se admit contestații. Mai multe informații aici http://primariapascani.ro/primarie/ac-p/anunt-achizitie-de-arbori-si-arbusti/

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Urșii polari ar putea dispărea până la sfârșitul acestui secol, din cauza încălzirii globale

După cum se știe, gheața arctică a scăzut constant în ultimii ani, de când s-a început monitorizarea...

Când se schimbă ora? Ora de iarnă este considerată cea standard

Este tot mai întuneric zilele aceastea și nu numai din cauza vremii. Am trecut deja de echinocțiul...

Cum să-ți protejezi banii de inflație: e mai simplu decât crezi

Cu toții auzim de la știri, în această perioadă, cum rata inflației bate record după record. Din...

Alimentația nesănătoasă și viciile golesc buzunarele românilor. Oamenii susțin că sunt prea săraci pentru a mânca sănătos

Avem obiceiuri alimentare nesănătoase şi vicii. Dăm la fel de mulţi bani pe alcool cât dăm pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI