17.7 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Primăria că o fortăreaţă. 9 camere vor supraveghea intrările în instituţie

Măsuri de securitate exagerate la Primăria Paşcani. În urma unui control al Poliţiei Municipale, conducerea administratiei locale a hotărât că în sediul instituţiei să fie amplasate nouă camere de luat vederi. Echipamentele vor fi de ultima generaţie, cu înregistrare şi pe timp de noapte şi posibilitatea de a stoca informaţiile mai mult timp. Ele urmez să fie amplasate la toate intrările în cladire, în sala de spectacole, la casierie şi garajul auto. Toată activitatea va fi supravegheată pe monitoare de agenţii de pază.
Investiţia depăşeşte 20.000 de lei din bugetul local. Reprezentanţii Primăriei susţin că cele nouă camere de supraveghere sunt necesare mai ales pe timpul nopţii deoarece un singur paznic nu poate supraveghea toată clădirea.
Interesant este ca şi până acum au funcţionat două camere de luat vederi dar imaginile nu erau înregistrate. Amintim că din casieria unităţii au dispărut importante sume de bani cu complicitatea unor functionari publici. O parte din bani au fost recuperati. Cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei Municipale din Paşcani.

Alte articole