21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Primăria anunță noi măsuri administrative în piețele agroalimentare

Municipalitatea pășcăneană anunță noi măsuri administrative în cele două piețe agroalimentare din oraș. Cea din zona Deal ar urma să fie închisă pentru câteva zile, după sărbătorile pascale, pentru o curățenie generală dar și pentru a se monta aproape 50 de tarabe noi și pentru marcaje cu vopsea specială. Precizările au fost făcute de viceprimarul, Cristian Rățoi, în emisiunea Pulsul Zilei, de la BIT TV.

Tarabele care vor fi scoase din piața din Deal vor fi reparate și igienizate și vor fi amplasate în piața din Vale. Și acolo va urma o curățenie generală, iar potrivit edilului, ar urma să fie construit un acoperiș. Astfel, vor dispărea nailoanele și improvizațiile făcute de comercianți, puse pentru a-i apăra de ploi, ninsori și vânt.

În aceeași emisiune, viceprimarul, Cristian Rățoi, a vorbit și despre chioșcurile de lângă hala din Vale care, potrivit administrației locale, trebui eliberate pentru a fi posibilă intervenția pompierilor în cazuri de urgență.

De precizat este faptul că pentru piața din Vale a fost încheiat un contract de modernizare în februarie 2021, pentru suma de 7.181.000 lei, TVA inclus. Între timp, valoarea investiției a crescut până la circa 21 milioane de lei, în urma finalizării și predării proiectului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow