24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

Primăria anunţa amenzi pentru cei care nu respecta curăţenia. Copii voluntari au strans gunoaiele în urma adulţilor

Atenţie mare unde aruncaţi gunoaiele atunci cad vă aflaţi în parcuri sau pe stradă. Primăria Paşcani a anunţat că a cerut Poliţiei Locale să îi amendeze pe cei care fac sau lasă mizerie pe domeniul public. Acţiunea va fi demarata peste câteva zile după o campanie de informare în rândul, cetăţenilor, demarata deja de câteva zile.
Discuţiile au avut loc în şedinţa de astăzi a legislativului local în contextul în care un consilier a atras atenţia că este mizerie în Parcul Municipal.
Viceprimarita Gabriela Nedelcu a precizat că în parc se face curăţenie de două – trei ori pe săptămână.
„Din păcate, sunt unii care nu respecta acesta curăţenie. Din acest motiv am rugat Poliţia Locală să facă o campanie de informare privind păstrarea curăţeniei în municipiul nostru urmând ca după aceea să trecem la o acţiune de sancţionare. Pentru că altfel nu se poate.. Zilnic trecem şi monitorizăm curăţenia din oraş şi constatăm că este foartă multă mizerie…”

Ea a mai spus că după cele trei seri de proiectie de film în aer liber în fata sediului Primăriei au rămas în urmă multe gunoaie aruncate de unii spectatori.

” Nu vreţi să ştiţi cum arată… Şi oamenii adulţi au abandonat sticlă de suc sau punga de chipsuri pe jos iar copiii voluntari au făcut curat în urma lor…”

Menţionăm că amendă pentru aruncarea gunoaielor pe jos este de la 150 la 2000 lei.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.1 ° C
26.2 °
22.2 °
74 %
2kmh
93 %
mar
22 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI