25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Primaria a pus bani deoparte pentru Zilele Pascaniului. Cand doriti sa aiba loc aceasta sarbatoare?

In acest an, vor fi organizate zilele municipiului Pascani. Cel putin asa reiese din proiectul de buget prezent in cadrul dezbaterii publice care a avut loc ieri, 04 aprilie a.c., incepand cu ora 15:00, in Sala de Seminarii a Primariei. Edilul pascanean a precizat ca a propus alocarea a 70.000 lei din bugetul necesar organizarii evenimentului, urmand sa fie completat cu banii obtinuti din inchirierea spatiilor comerciale.

Nu se stie inca cand va avea loc acest eveniment. Primarul, Dumitru Pantazi, a facut apel la populatie pentru a veni cu propuneri cu privire la zilele cand ar urma sa fie organizata sarbatoarea Pascaniului.

Mentionam ca pana cum trei ani, zilele municipiului Pascani erau organizate la inceputul lunii iulie, conform unei hotarari de Consiliu Local, care a fost votata pe motiv ca data stabilita ar avea legatura cu privire la prima atestare documentara a localitatii.
In timpul mandatului fostului primar, Grigore Craciunescu, zilele Pascaniului au fost transformate in “Zile si nopti albe de cultura la Pascani”. O alta propunere din ce in ce mai mult vehiculata este cea conform careia zilele Pascaniului ar trebui organizate toamna, odata cu zilele Mihail Sadoveanu.

Mentionam ca in cadrul acelorasi dezbateri publice, la propunerea presei locale, edilul pascanean a precizat ca in fiecare an, a treia zi de Craciun, Primaria Pascani ar urma sa organizeze cate un concert extraordinar sustinut de artisti locali dar si artisti de la Filarmonica Iasi, ca un cadou din partea municipalitatii pentru pascaneni.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow