spot_img
More

  Primaria a pus bani deoparte pentru Zilele Pascaniului. Cand doriti sa aiba loc aceasta sarbatoare?

  Array

  In acest an, vor fi organizate zilele municipiului Pascani. Cel putin asa reiese din proiectul de buget prezent in cadrul dezbaterii publice care a avut loc ieri, 04 aprilie a.c., incepand cu ora 15:00, in Sala de Seminarii a Primariei. Edilul pascanean a precizat ca a propus alocarea a 70.000 lei din bugetul necesar organizarii evenimentului, urmand sa fie completat cu banii obtinuti din inchirierea spatiilor comerciale.

  Nu se stie inca cand va avea loc acest eveniment. Primarul, Dumitru Pantazi, a facut apel la populatie pentru a veni cu propuneri cu privire la zilele cand ar urma sa fie organizata sarbatoarea Pascaniului.

  Mentionam ca pana cum trei ani, zilele municipiului Pascani erau organizate la inceputul lunii iulie, conform unei hotarari de Consiliu Local, care a fost votata pe motiv ca data stabilita ar avea legatura cu privire la prima atestare documentara a localitatii.
  In timpul mandatului fostului primar, Grigore Craciunescu, zilele Pascaniului au fost transformate in “Zile si nopti albe de cultura la Pascani”. O alta propunere din ce in ce mai mult vehiculata este cea conform careia zilele Pascaniului ar trebui organizate toamna, odata cu zilele Mihail Sadoveanu.

  Mentionam ca in cadrul acelorasi dezbateri publice, la propunerea presei locale, edilul pascanean a precizat ca in fiecare an, a treia zi de Craciun, Primaria Pascani ar urma sa organizeze cate un concert extraordinar sustinut de artisti locali dar si artisti de la Filarmonica Iasi, ca un cadou din partea municipalitatii pentru pascaneni.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet