More

  Primaria a primit colindatori

  Array

  Elevii de la scolile din Pascani, cat si membrii unor asociatii sau parohii, au venit astazi cu colinda la Primaria Pascani.

  Evenimentul a fost prezentat de Elena Grigoras, studenta la Conservator  si de Alexandru Slatinaru de la Asociatia “Sansa 2010”.

  Specatcolul a fost deschis de catre formatia de muzica populara “Plaiuri Pascanene” de la Clubul Copiilor Pascani dirijati de Gheorghe Arsinel. Pe scena au urmat cei de la Asociatia Tineretului Crestin-Ortodox, coordonati de profesorul Dumitru Rusu.

  Prezentatoarea, Elena Grigoras a tinut si ea sa ii colinde pe cei prezenti in sala, ea fiind ajutata la acest moment de prof. Alexandru Slatinaru. Dupa acest moment, au urcat pe scena elevii Liceului Teoretic “Miron Costin”, coordonati de Cristina Pavel.

  Cativa membri ai Parohiei Gastesti, au pregatit si ei un moment special pentru conducatorii orasului. Pe scena a urcat corul “Sfantul Pantelimon” coordonat de Smarandita Lupu.

  Si elevii Colegiului National “Mihail Sadoveanu” si ai Colegiului Tehnic de Cai Ferate “Unirea” si Scoala “Iordachi Cantacuzino”, au venit sa colinde Primaria Pascani.

  Tinerii de la Parohia “Sfantul Anton de Padova”, coordonati de preotul Francisc Vernica, au evoluat si ei pe scena de festivitati ai Primariei.

  Si cei de la Asociatia “Sansa 2010” au colindad publicul iar in final au inchis spectacolul Grupul vocal al Bisericii “Sfantul Ioan” din incinta Spitalului Municipal Pascani, coordonati de preotul Ioan Daniel.

  Primarul, Dumitru Pantazi a multumit tuturor celor ce au colindat institutia Pascaneana iar la iesire le-a oferit cadouri.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Asfalt nou în comuna Moțca. Investiție de 4 milioane de lei

  De cateva zile au inceput lucrari de asfaltare in comuna Motca, in cele doua sate componente. In cadrul unui proiect cu fonduri guvernamentale, s-a...

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI