More

  Primaria a primit colindatori

  Array

  Elevii de la scolile din Pascani, cat si membrii unor asociatii sau parohii, au venit astazi cu colinda la Primaria Pascani.

  Evenimentul a fost prezentat de Elena Grigoras, studenta la Conservator  si de Alexandru Slatinaru de la Asociatia “Sansa 2010”.

  Specatcolul a fost deschis de catre formatia de muzica populara “Plaiuri Pascanene” de la Clubul Copiilor Pascani dirijati de Gheorghe Arsinel. Pe scena au urmat cei de la Asociatia Tineretului Crestin-Ortodox, coordonati de profesorul Dumitru Rusu.

  Prezentatoarea, Elena Grigoras a tinut si ea sa ii colinde pe cei prezenti in sala, ea fiind ajutata la acest moment de prof. Alexandru Slatinaru. Dupa acest moment, au urcat pe scena elevii Liceului Teoretic “Miron Costin”, coordonati de Cristina Pavel.

  Cativa membri ai Parohiei Gastesti, au pregatit si ei un moment special pentru conducatorii orasului. Pe scena a urcat corul “Sfantul Pantelimon” coordonat de Smarandita Lupu.

  Si elevii Colegiului National “Mihail Sadoveanu” si ai Colegiului Tehnic de Cai Ferate “Unirea” si Scoala “Iordachi Cantacuzino”, au venit sa colinde Primaria Pascani.

  Tinerii de la Parohia “Sfantul Anton de Padova”, coordonati de preotul Francisc Vernica, au evoluat si ei pe scena de festivitati ai Primariei.

  Si cei de la Asociatia “Sansa 2010” au colindad publicul iar in final au inchis spectacolul Grupul vocal al Bisericii “Sfantul Ioan” din incinta Spitalului Municipal Pascani, coordonati de preotul Ioan Daniel.

  Primarul, Dumitru Pantazi a multumit tuturor celor ce au colindat institutia Pascaneana iar la iesire le-a oferit cadouri.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp