24.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Primaria a finalizat proiectul de buget. Puteti face sugestii, pana la sfarsitul lunii

Primaria Pascani a finalizat proiectul de buget si lista de investitii pentru anul in curs. Documentele au fost publicate astazi pe site-ul institutiei si vor fi supuse dezbaterii publice la sfarsitul acestei luni, iar aprobarii Consiliului Local in prima decada a lunii aprilie.

Conform proiectului, veniturile prognozate in acest an ar urma sa fie semnificativ mai mari, comparativ cu cele de anul trecut, de aproximativ 62,6 mil lei. Asta deoarece Primaria ar urma sa incaseze fonduri de la Uniunea Europena pentru derularea Planului de Dezvoltare a Zonei Vale.
De asemenea si bugetul prognozat pentru investitii sunt cu mult mai mari decat cele de anul trecut. Este vorba despre 16 milioane de lei, de aproape 2 ori mai mult decat anul trecut. Banii ar urma sa fie cheltuiti pentru realizarea unor obiective comunitare. Printre ele se afla cele 3 proiecte din cadrul PID, modernizarea unor strazi si realizarea unor investitii la scoli si gradinite. Mai mult, bugetul alocat pentru achizitionarea de mixturi asfaltice in vedere plombarii si a asfaltarii strazilor este de 1,2 mil de lei, de cateva ori mai mare decat cel de anul trecut.
Mentionam ca pascanenii pot face propuneri si sugetii privind modul de cheltuire a resurselor publice in acest an, pe adresa sau email-ul Primariei sau direct in sedinta publica care va fi organziata la sfarsitul acestei luni.

Orizont.info

Vezi aici  proiectul de buget  si lista de investitii

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow