16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Primari de trei stele

Trei primari din imprejurimile Pascaniului au primit diploma de “Primar de trei stele” in cadrul Adunarii Generale a Asociatiei Comunelor din Romania din perioada 17-20 februarie a.c. , ce a avut loc la Bucuresti. Este vorba despre primarul comunei Lespezi, Ioan Lazar, primarul comunei Tatarusi, Costel Iosub si Damian Butnariu, primarul comunei Mogosesti-Siret. Diploma a fost inmanata de catre presedintele Asociatiei, Emil Draghici, ca rasplata pentru rezultatele obtinute si pentru ca au fost realesi de cetateni in al treilea mandat de primar.

Si primarul comunei Miroslovesti a primit distinctia “Corneliu Leu” pentru promovarea si pastrarea traditiilor populare. Ionut Gospodaru coordoneaza de cativa ani “Ansamblul de Datini si Obiceiuri de Iarna” cu care a participat la festivalul din Iasi, Vatra Dornei si Draguseni.
Mentionam ca in cadrul acestei intruniri, organizata sub egida “Guvernul Romaniei mai aproape de cetateni” au participat sute de primari din tara, judetul Iasi fiind reprezentat de 27 de comune.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow