More

  Prima zi de școală. Emoții pentru prichindeii de la pregătitoare

  Array

  Prima zi de școală. Emoții pentru prichindeii de la pregătitoare

  A sunat clopoțelul pentru milioane de elevi. De la primele ore ale dimineții s-au pregătit pentru întâlnirea cu profesorii și colegii. Cei mici, abia se vedeau de după buchetele imense de flori. Emoțiile i-au cuprins, mai ales pe părinți. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  A început școala, iar pentru câțiva dintre elevi, clopoțelul a sunat pentru prima dată. Însoțiți de părinți și bunici, prichindeii au pășit în sala de clasă. Ochii mari și expresivi i-au făcut mai drăgălași, iar doamnele le-au urat „bun venit!”

  După primele minute de acomodare s-au și legat prietenii. Este și exemplu celor mici de la Liceul Economic “Nicolae Iorga” din Pașcani. Clasa pregătitoare, de la step by step numără 34 de micuți, fete și băieți. Andreea, Marius sau Adelina sunt doar câțiva dintre elevi.

  Ei s-au pregătit pentru această zi, de la ghiozdan până la costumație, însă din program nu au lipsit cântecele sau poeziile specifice anotimpului.

  La această unitate de învățământ studiază aproape 700 de copii, de la ciclu primar până la cel liceal. În acest an sunt formate 27 de clase. Una dintre ele fiind de step by step, școală și după programul de 4 ore, cu masă și lecțiile făcute în clasă.

  Menționăm că în acest an vor fi 35 de săptămâni de studiu, desfâșurându-se între 12 septembrie 2016 – 16 iunie 2017.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI