14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Prima victima din cauza dezapezirii: Eugen Chiriac este inlocuit cu Eduard Dumea, la conducerea societatii de salubritate din Pascani

Prima victima din cauza dezapezirii, la Pascani. Astazi, primarul municpiului l-a revocat din functie pe directorul societatii locale de salubritate, Eugen Chiriac. Edilul pascanean spune ca este nemultumit de modul cum fostul director de la Eco Salubritatea s-a achitat de sarcini, in ultima perioada.

,, Eu i-am spus mai demult ca nu trebuie sa vina primarul sa ii faca treaba. Societatea are nevoie de un director care stie ce trebuie sa faca, asa incat municipiul Pascani sa arate mai curat…,, a spus pentru ziarul Orizont.info primarul Dumitru Pantazi.
Liberalul Eugen Chiriac a detinut functia de director interimar din august 2011, odata cu infiintarea societatii Eco Salubris. El a spus ca nu cunoaste motivele pentru care a fost destituit si ca asteapta explicatii in acest sens.

 ,,Nu ma deranjeaza faptul ca nu mai sunt director ci modul cum am fost destituit din functie. Nu stiu care sunt motivele, sper sa imi fie aduse la cunostinta. De luni voi intra in concediu dupa care voi vedea pe ce functie ma voi intoarce…” a spus fostul director.
Functia vacanta va fi imediat ocupata , de acesta data de un pesedist. Este vorba despre consilierul Eduard Dumea, care isi va prelua mandatul incepand de luni, o decizie in acest sens fiind semanta astazi de primar.
Mentionam ca in locul lui Eduard Dumea in Consiliul Local ar urma sa vina Benone Mihut , liderul de sindicat de la Siretul SA Pascani.
Orizont.info

Alte articole