10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Prima şedinţă pentru organizarea Zilelor Pașcaniului

Prima şedinţa de organizarea a Zilelor Municipiului Pascaniului a avut loc astăzi, unde, membrii comisiei, de la consilieri locali până la directori de instituţii culturale şi şefi servicii au discutat despre cum o să fie cele trei zile de sărbătoarea ale oraşului.

comisie organizare

Au venit şi cu propuneri de artişti care să cânte pe scena amplasată în zona stadionului Municipal.

Ca prezentatori ai evenimentului, membrii comisiei au venit cu propuneri ca aceştia să fie Daniel Iordachioaia, Corina Dănilă, Buzdugan şi Morar sau Andi Moisescu.

Mentionam ca a fost o propunere ca in prima zi, vineri, 3 iulie, sa fie dedicata artistilor locali.

Au fost trei oferte de organizare – Axial Music – firma ce se va ocupa şi în acest an de sărbătoarea oraşului pentru că preţurile sunt mai mici compartiv cu celelalte două oferte – Live Artistic, Spring Media Grup – dar şi pentru că există o colaborare de doi ani până în prezent şi nu au fost incidente de organizare în anii 2013 şi 2014.

Şedinţa a început la ora 10. Iar discuţiile au fost deschise de şeful Poliţiei Locale, Vasilică Avasiloaiei care a vorbit despre cum se va desfăşura circulaţia în zona Stadion si Centru şi mai ales despre siguranţa ordinei şi liniştii publice, pază şi protecţia miilor de persoane care vor veni la distracţie şi pentru a fi ferite de incidente.

La şedinţa au participat şi directorii Casei de Cultură, Biblioteca şi Clubul Copiilor din Municipiu. Aceste trei instituţii vor organiza activităţi, spectacole şi concursuri, aceleaşi ca şi în anii precedenţi.

La întâlnirea de astăzi s-a discutat şi îmbunătăţirile care vor fi făcute la Stadion acolo unde se vor desfăşura Zilele Municipiului Paşcani, dar şi despre ce vor face muncitorii de la Eco Salubritate.

Pentru că în fiecare an au fost probleme la impartirea locurilor pentru comercianţi, în acest an, contractele de închiriere vor fi primite până în ultima zi a lunii iunie.

Menţionăm că următoarea întâlnire va avea loc săptămâna viitoare atunci când va fi prezent şi directorul de eveniment al firmei votate de membrii comisiei de oragnizare, Florin Lupancu de la Axial Muzic din Bacău.

Mai mult, până atunci, păşcănenii îşi pot spune care sunt artiştii preferaţi, iar dacă aceştia vor fi disponibili în perioada, 3 – 5 iulie, atunci când vor fi Zilele Municipiului Paşcani şi dacă se încadrează în bugetul alocat de Administraţia Locală ei vor fi solicitati.

Artistii propusi de firma organizatoare:

-Akcent si Lidia Buble&Maxim

-Cargo

-Anastasia Lazariuc

-Corina Chiriac

-Bandidos

-Doinita si Ionut Dolanescu

-Ansamblul Folcloric Codrii Neamtului

-Ansamblul Folcloric Cununa de pe Somes

-Mircea Baniciu & Vlady Knejevici &Teo Boar

-Ioan Ghiuri Pascu & Blue Walkers

-Voltaj

-Parazitii

-Ruby

-Compact

-Angela Rusu

-Mihai Ciobanu

-Amadeus

-Maxim

-Ansamblul Folcloric Busuiocul Bacau

-Ion Paladi

-Taxi

-Loredana Groza

-Stefan Banica Jr.

-Zdob si Zdub

Daca aveti alte propuneri, le puteti scrie in coment.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow