-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Prima sedinta din acest an a legislativului pascanean a durat cateva minute. Consilierii au fost convocati de urgenta pe 9 ianuarie a.c, incepand cu ora 10.00 pentru a aproba doua proiecte de hotarare initiate de primarul municipiului, Marius Pintilie.
Sedinta a inceput cu proiectul de modificare a unei hotarari aprobate in octombrie 2022, pentru reabilitarea termica a Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” din Pascani, din fonduri europene. Dupa verificarea documentelor trimise de administratia locala s-a constatat ca scoala ar avea nevoie de doua statii de incarcare electrica pentru masini, nu una, asa cum a fost prevazut initial. Explicatii pe acesta tema au fost date in sedinta reunita a comisiilor de specialitate, convocate inainte de plen.

In aceeasi sedinta a fost supus aprobarii proiectul pentru completarea Consiliului de Administratie de la Spitalul de Urgenta din Pascani, cu un reprezentant al Colegiului Medicilor. In sedinta trecuta s-a stabilit ca un functionar din Primarie, Magda Andrei sa faca parte din Consiliul de Administratie al unitatii medicale, structura care are in componenta sapte membri.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow