19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Prima sedinta din acest an. Patru proiecte in regim de urgenta

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Prima sedinta din acest an a legislativului pascanean este programata la sfarsitul acestei saptamani, vineri 15 ianuarie de la ora 10.00. Alesii locali sunt convocati in regim de urgenta pentru a dezbate si aproba patru proiecte de hotarare. Primul dintre ele are ca obiect respingerea plangerii prealabile formulate de asociatia judeteana ARSACIS pentru anularea hotararii prin care a fost stabilita revedenta la apa de 1,8 milioane de lei pe an pentru rambursarea creditului la Banca Europeana de Investitii.
Primarul le solicita consilierilor sa mentina hotararea luata in vara anului trecut chiar daca se va ajunge in instanta pentru clarificarea acestei probleme.
In aceeasi sedinta ar urma sa fie aprobata reevaluarea bunurilor de inventar din proprietatea publica si privata a municipiului Pascani precum si obiectelor de la Muzeul Municipal.
La sfarsitul lunii va avea loc sedinta ordinara iar pe 4 februarie consilierii se vor intruni pentru votarea bugetului si a listei de investitii.

Proiect de HOTARARE privind respingerea plangerii prealabile inregistrata sub nr. 1779/16.12.2015 formulata de catre Asociatia Regionala a Serviciilor de Apa Canal Iasi – ARSACIS – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind reevaluarea valorilor de inventar aferente bunurilor proprietate publică a Unității Administrativ Teritoriale Pașcani, însușite prin Hotărâri ale Consiliului Local al Municipiului Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind reevaluarea valorilor de inventar pentru bunurile aparţinând proprietăţii private a Municipiului Paşcani, însușite prin Hotărâri ale Consiliului Local al Municipiului Pașcani, judeţul Iaşi  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea valorilor de inventar aferente bunurilor apartinand Muzeului Municipal proprietate publica a Unitatii Administrativ Teritoriale Pascani, insusite de catre Consiliul Local al Municipiului Pascani, judetul Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
19.3 ° C
20.2 °
18 °
84 %
0.8kmh
7 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI