23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Prima sedinta din acest an. Patru proiecte in regim de urgenta

Prima sedinta din acest an a legislativului pascanean este programata la sfarsitul acestei saptamani, vineri 15 ianuarie de la ora 10.00. Alesii locali sunt convocati in regim de urgenta pentru a dezbate si aproba patru proiecte de hotarare. Primul dintre ele are ca obiect respingerea plangerii prealabile formulate de asociatia judeteana ARSACIS pentru anularea hotararii prin care a fost stabilita revedenta la apa de 1,8 milioane de lei pe an pentru rambursarea creditului la Banca Europeana de Investitii.
Primarul le solicita consilierilor sa mentina hotararea luata in vara anului trecut chiar daca se va ajunge in instanta pentru clarificarea acestei probleme.
In aceeasi sedinta ar urma sa fie aprobata reevaluarea bunurilor de inventar din proprietatea publica si privata a municipiului Pascani precum si obiectelor de la Muzeul Municipal.
La sfarsitul lunii va avea loc sedinta ordinara iar pe 4 februarie consilierii se vor intruni pentru votarea bugetului si a listei de investitii.

Proiect de HOTARARE privind respingerea plangerii prealabile inregistrata sub nr. 1779/16.12.2015 formulata de catre Asociatia Regionala a Serviciilor de Apa Canal Iasi – ARSACIS – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind reevaluarea valorilor de inventar aferente bunurilor proprietate publică a Unității Administrativ Teritoriale Pașcani, însușite prin Hotărâri ale Consiliului Local al Municipiului Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind reevaluarea valorilor de inventar pentru bunurile aparţinând proprietăţii private a Municipiului Paşcani, însușite prin Hotărâri ale Consiliului Local al Municipiului Pașcani, judeţul Iaşi  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea valorilor de inventar aferente bunurilor apartinand Muzeului Municipal proprietate publica a Unitatii Administrativ Teritoriale Pascani, insusite de catre Consiliul Local al Municipiului Pascani, judetul Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow