0.2 C
Paşcani
sâmbătă, februarie 4, 2023

Prima sedinta de C.L. la Helesteni. Despre scoli, salubritate si planul de riscuri din comuna

Prima sedinta ordinara de Consiliu Local din acest an, in comuna Helesteni. Alesii s-au intrunit ieri la sediul primariei unde au votat cinci proiecte de hotarare, puse pe ordinea de zi. A fost aprobat planul de analiza si acoperire a riscurilor pe teritorul comunei si persoanele responsabile, dar si organizarea retelei scolare. In aceeasi intrunire, consilierii au actualizat si regulamentul serviciului de salubrizare.

A fost sedinta actualizarilor la inceput de an, in comuna Helesteni. Alesii s-au intalnit ieri pentru a vota cinci proiecte de hotarare. Primul de pe lista a fost despre Planul de Analiza si Acoperire a Riscurilor pe teritoriul comunei si desemnarea celor care se vor ocupa de situatiile de urgenta.

Ca in fiecare inceput de an, a fost votata si organizarea retelei unitatilor de invatamant preuniversitar. Din cauza faptului ca sunt tot mai putini copii, este o singura scoala cu personalitate juridica, cea din localitatea de resedinta si cu structura arondata din Oboroceni.

Tot in aceeasi sedinta, consilierii au aprobat si actualizarea regulamentului pentru serviciul de salubrizare aferent Sistemului de Management Integrat al Deseurilor si au desemnat un membru in Adunarea Generala a Actionarilor a societatii APAVITAL Iasi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow