19.1 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Prima sedinta a comisiei anti Apa Vital. Pascanenii sunt asteptati sa isi spune parerile -VIDEO

Sedinta cu scantei la Primaria Pascani. Astazi a avut loc prima intalnire a comisiei speciale anti Apa Vital. Consilierii locali trebuie sa analizeze care sunt efectele asupra populatiei si agentilor economici, de cand serviciile de apa au fost delegate operatorului iesean. Concluziile trebuie prezentante in maxim 90 de zile, activitatea comisiei urmand sa inceteze daca la sfarsitul lunii vor fi anulate hotararile de delegare.
Comisia prezidata de consilierul Marius Pintilie se va intruni in fiecare joi de la ora 15.00, timp de cateva saptamni de zile.
In acelasi context s-a stabilit ca atat agentii economici cat si populatia de la bloc si de la case sa fie chestionata in legatura cu problemele si propunerile lor dar deoacamdata nu se stie cum.De asemnea la discutii vor fi invitati sa participe si reprezentantii APa Vital Iasi pentru a raspunde la intrebarile pascanenilor.
Mentionam In cadrul sedintei de astazi au fost exprimate mai multe puncte de vedere cu privire la serviciile Apa Vital. Unii au cerut lamuriri privind realizarea investitiilor, si in legatura cu modalitatea de calculare si facturare a apei si canalizarii. Altii insa au cerut direct rezilierea contractelor cu operatorul iesean pentru ca ar fi incalcat legea si mai ales pentru ca refuza sa incheie contracte individuale.
La sfarsitul acestei luni vor fi supuse aprobarii atat anularea hotararilor de delegare cat si cea cu privire la organizarea unui referendum, pe acesta tema.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow