More

  Prima promoție de tineri calificați la locul de muncă

  Array

  Prima promoție de tineri calificați la locul de muncă

   O firmă din Pașcani a pregătit elevii din școli profesionale și licee de profil, iar o parte din cele câteva sute de persoane au reușit să obțină cu brio examenul de admitere și chiar să fie angajați pe loc. Absolvenții se arată mulțumiți de condițiile de muncă și mai ales că din toamnă se vor bucura de primul lor salariu.

  Avem prima promoție de tineri calificați la locul de muncă. Este vorba de o generație de absolvenți de la Liceul “Bogdan Vodă” din Hălăucești care a terminat cu brio cursurile și examenul la firma Proinvest din Pașcani.

  Grupul s-a specilizat în meseria de lăcătuși. Instructorul care i-a coordonat pe parcursul unui an, Constantin Petrescu, spune că viitorii muncitori sunt dedicați meseriei și foarte interesați de tot ce ține de locul de muncă.

  Nu sunt singurii care fac practică la această firmă. Societatea a mai încheiat parteneriate cu școli din Pașcani – de la “Unirea” și “Busuioc” dar și cu cea din Cristești, oferind o gamă variantă de servicii pentru școlile de arte și meserii – de la sudor până la operator tehnică de calcul.

  Recent au terminat stagiul de practică și elevii de clasa a IX a de la Colefiul CF Unirea din Pașcani, pe specilizarea – sudor.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet