16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Prima promoție de tineri calificați la locul de muncă

Prima promoție de tineri calificați la locul de muncă

 O firmă din Pașcani a pregătit elevii din școli profesionale și licee de profil, iar o parte din cele câteva sute de persoane au reușit să obțină cu brio examenul de admitere și chiar să fie angajați pe loc. Absolvenții se arată mulțumiți de condițiile de muncă și mai ales că din toamnă se vor bucura de primul lor salariu.

Avem prima promoție de tineri calificați la locul de muncă. Este vorba de o generație de absolvenți de la Liceul “Bogdan Vodă” din Hălăucești care a terminat cu brio cursurile și examenul la firma Proinvest din Pașcani.

Grupul s-a specilizat în meseria de lăcătuși. Instructorul care i-a coordonat pe parcursul unui an, Constantin Petrescu, spune că viitorii muncitori sunt dedicați meseriei și foarte interesați de tot ce ține de locul de muncă.

Nu sunt singurii care fac practică la această firmă. Societatea a mai încheiat parteneriate cu școli din Pașcani – de la “Unirea” și “Busuioc” dar și cu cea din Cristești, oferind o gamă variantă de servicii pentru școlile de arte și meserii – de la sudor până la operator tehnică de calcul.

Recent au terminat stagiul de practică și elevii de clasa a IX a de la Colefiul CF Unirea din Pașcani, pe specilizarea – sudor.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow