26 C
Paşcani
duminică, iunie 26, 2022
Array

Prima mutare: Comisia de negociere cu ARSACIS a cerut documentele de aderare

Comisia special infiintata pentru negocierea conditiilor de predare a serviciului de apa si canal din Pascani , operatorului Vital Iasi s-a intrunit din nou, in cursul zilei de miercuri, 2 octombrie a.c., de la ora 10.00. Membrii comisiei au stabilit sa solicite in mod oficial de la ARSACIS si operatorului iesean, statutul si contractul de delegare, documente care urmeaza sa fie analizate de administratia din Pascani.
,, Vom trimite cate o adresa prin care cerem sa ni se puna la dispozitie statutul si contractul de delegare precum si celelalte documente care ar urma sa fie semnate. Deocamdata noi nu cunoastem exact care sunt conditiile cerute de ei pentru delegarea serviciului de apa si canal. Le vom analiza dupa care le vom transmite conditiile noastre…” a spus presedintele comisiei, primarul Dumitru Pantazi.

Mentionam ca urmatoarea sedinta este programata in cursul saptamanii viitoare. Din comisie fac parte primarul Dumitru Pantazi, secretarul Mircea Zuzan, managerul si directorul economic de la societatea de apa si canal, precum si 4 consilieri locali : Vasile Haldan, Vasile Plesca, Ioan Ionita si Marius Pintilie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow