17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Prima editie a Olimpiadei Sportului Scolar Pascanean si-a desemnat castigatorii.

S4830043

Duminica, 9 iunie la Baza Sportiva a Clubului Sportiv Municipal, s-a desfasurat prima editie a Olimpiadei sportului pascanean, o competitie ce si-a propus sa aduca la start toate sporturile practicate in municipiu.

Astfel, incepand cu ora 9.00, au avut loc competitii de atletism, sah, handball, tenis de camp, tenis de masa si fotbal.

Tot in cadrul acestor competitii organizatorii si-au propus sa aduca publicului pascanean si un meci de rugby, disputat pe terenul municipal, intre CSM Pascani si Politehnica Iasi, partida terminata la egalitate.

La finalul competitiilor, pe Stadionul Municipal, a avut loc festivitatea de premiere moderata de directorul Clubului Sportiv Municipal, Bogdan Mandric si de antrenorul Vicovanu. Din partea autoritatilor locale au fost prezenti viceprimarul Vasile Axinte si consilierul local Vasile Plesca.

 

Atletism

La competitia de atletism, la proba de 50 m viteza categoria baieti nascuti in anul 2004 si mai mici, locul 1 a fost ocupat de George Ungureanu, locul 2 de Alex Raindel iar locul 3 de Paul Murariu.

La aceeasi proba si categorie de varsta, dedicate fetelor, locul 1 a fost obtinut de Iustina Berbece, locul 2 de Bianca Coserariu iar locul 3 de Andrada Ciopraga.

 

La 300 m, categoria nascuti in 2004, George Ungureanu a obitnut prima pozitie, locul 2 Alexandru Raidel iar locul 3 Paul Murariu.

La 300 m, fete, locul 1 Iustina Berbece, locul 2 Andrada Ciopraga, locul 3 Bianca Coserariu

La categoria de varsta 2002-2003, proba de 50 m viteza fete, a fost castigata de Adelina Vorniceanu, locul 2 Andreea Rotaru, locul 3 Bianca Axinte.

Aceeasi proba, baieti, locul 1 Vlad Rusu, locul 2 Stefan Groza, locul 3 Stefan Chelaru.

La 600 m baieti nascuti in 2002-2003, prima pozitie a fost obitnuta de catre Vlad Rusu, locul 2 Stefan Grozan, locul 3 Andrei Mandric.

La 600 m fete, locul 1 Ionela Pameniuc, locul 2 Andreea Rotaru, locul 3 Bianca Axinte.

 

Handbal

La competitia de handbal s-au inscris 6 echipe, care au jucat in sistem campionat, intalnidu-se fiecare cu fiecare. La final, cea  mai buna echipa a fost cea a Scolii Dumbravita din Ruginoasa, locul 2 a fost obitnut de Colegiu „Unirea”.

 

Fotbal

La fotbal s-au inscris un numar de 6 echipe, iar la finalul competitiei invingatori au fost elevii Liceului Teoretic “Miron Costin”, locul 2 Colegiul “Unirea” iar locul 3 Colegiul “Sadoveanu”.

 

Tenis de camp

La tenis de camp, au fost inscrisi 12 jucatori iar la final cel mai bun a fost Bogdan Micu, care a castigat finala in fata lui Octavian Stoica.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow