1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Prima editie a Cupei „Dan Salceanu” a fost castigata de C.S.S. Pascani

Eveniment fotbalistic inedit in municipiul Pascani. Astazi, 31 august a.c., de la orele 09:00, a avut loc prima editie a Cupei „Dan Salceanu”. Competitia, care s-a desfasurat la Clubul Sportiv Municipal, a fost organizata in onoarea fostului fotbalist care a activat la Dinamo.
Concurentii turneului au fost copii cu varste cuprinse intre 8-9 ani de la patru echipe: C.S.M Pașcani, C.S.S Pașcani, C.S Kosarom Pașcani și C.S Târgu Neamț. La finalul jocului, castigatori au fost micutii fotbalisti de la CSS Pascani. Urmatoarele doua locuri au fost ocupate tot de copii din Pascani. Astfel ca, C.S Kosarom s-a clasat pe al doilea loc, iar C.S.M. Pascani pe al treilea.
Premiantii au avut onoarea de a-si primi rasplata chiar de la fostul fostbalist, Dan Salceanu care s-a declarat multumit de initiativa reprezentantilor clubului.

Mentionam ca Dan Salceanu si-a inceput cariera in sportul cu mingea rotunda la echipa CFR Pascani in anii ’60-’70, fiind luat de aici de Poli Iasi si in final ajungind sa joace pentru Dinamo Bucuresti. Dupa evenimentele din ’89, fotbalistul a plecat impreuna cu familia in Germania unde s-a stabilit si a obtinut cetatenia germana iar dupa mai bine de 10 ani a revenit in tara.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow