2.2 C
Paşcani
miercuri, martie 29, 2023
Array

Prima demonstrație de karting din Pașcani, de 1 iunie, în Parcul Municipal din localitate

O mult așteptată demonstrație de karting s-a desfășurat începând cu orele 13.30, de 1 iunie pe terenul de sport din Parcul Municipal Pașcani, la invitația și cu susținerea Primăriei din localitate.

Evenimentul a fost organizat de Clubului Copiilor din Pașcani, cei 12 membri participanți ai Cercului de Carting de la Clubul Copiilor din Pașcani, fiind îndrumați și susținuți de Gabriel Ciopraga, directorul instituției și instructor de carting în cadrul acestei instituții din anul 1998.

La demonstrație au participat cu 2 carturi și 4 copii de la Clubul Copiilor din Hîrlău, îndrumați de Mihai Gașpar, instructorul lor, demonstrându-și îndemânarea la condusul mașinuțelor.

Este prima dată când astfel de demonstrații au avut loc sunt organizate în Pașcani, deoarece până acum nu existau spații special amenajate și asfaltate, însă pe viitor se vor organiza și concursuri de profil, așa cum speră și directorul Clubului Copiilor din Pașcani.

Participanții au fost entuziasmați deoarece astfel de sporturi canalizează pozitiv energia copiilor și îi îndreaptă către activități benefice, iar manevrele controlate ale mașinuțelor de karting le produc adrenalina care îi motivează să se implice în astfel de sporturi, așa cum declară și Daria Rusu, membră a Cercului de Carting din Pașcani.

Daria participă la competiții de profil de fiecare dată când are ocazia, până în prezent reușind să obțină premii frumoase la concusurile de karting.

Evenimentul a fost unul reușit și a durat exact atât cât a fost programat, o oră și jumătate, timp în care zeci de pășcăneni au avut ocazia să admire îndemânarea micilor pasionați de acest sport aparte și să se delecteze cu zumzetul roților încinse.

Alte articole

Cine are dreptate? Masini distruse, sofer ranit

  Doua autoturisme distruse in urma unui accident rutier. Evenimentul...

Trei zile de restrictii, de circulatie, in centrul Pascaniului

  Restrictii de circulatie in centrul municipiului Pascani in perioada...

Stolniceni -Prajescu: 105 de la Unirea Basarabiei cu România – VIDEO

Unul dintre cele mai importante momente istorice ale natiunii...

Stalp de telecomunicatii, rupt de vant

Semnal de alarma pe strada Stefan cel Mare din...

Alegeri PSD la Tatarusi, Motca si Miroslovesti

  Seria conferintelor PSD in zona Pascani pentru alegerea presedintelor...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow