4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Prima demisie în dosarul AgroComplex. Consilierul Pleşca îşi depune mandatul după audierile de la DNA

Panica în legislativul păşcănean. Ancheta DNA în dosarul Agro Complex împotriva consilierilor păşcăneni din perioada 2004-2008 i-a speriat pe aleşii locali. Unul dintre cei care urmează să dea cu subsemnatul în fata procurorilor intenţionează să renunţe la mandat. Este vorba despre Vasile Pleşca consilier local PSD. El a spus că vrea să iese din viaţa publică şi că mâine după audieri îşi va depune demisia din Consiliul Local Paşcani.

Conform unor surse neoficiale Pleşca ar luat acesta decizie după ce a aflat că aleşii locali pot fi traşi la răspundere pentru ceea ce au votat în condiţiile în care hotărârile sunt găsite ca fiind ilegale, chiar dacă proiectele au primit avizul pozitiv de legalitate din partea serviciilor şi comisiilor de specialitate şi chiar din partea secretarului Mircea Zuzan.

El a susţinut că aleşii locali votează mai degrabă politic, fiecare în funcţie de conştiinţă sau de decizia partidului din care face parte şic a majoritatea dintre cei 19 consilieri locali nu au pregătirea necesară pentru a vota în totală cunostinta de cauză.

Menţionăm că la sfârşitul lunii ianuarie consilierul păşcănean a renunţat şi la funcţia de preşedinte al Comisiei de Urbanism, nemulţumit de faptul că zeci de cereri din partea păşcănenilor aşteaptă să fie avizate de ani de zile.

Menţionăm că în aceste zile sunt aşteptaţi la DNA toţi consilierii locali din mandatul 2004-2008, pentru faptul că au votat anularea unor datorii la bugetul local în favoarea societăţii Agro Complex Paşcani, deţinută de primarul Dumitru Pantazi.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow