-4.9 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Prima curatenie in Piata Vale, dupa ani de zile. Sesizare la 112 pentru distrugere

Piata agroalimentara din zona Vale din Pascani a fost inchisa, timp de doua zile, pentru curatenie. Municipalitatea a anuntat ca sunt programate lucrari de igienizarre si reparatii in zilele de 24 si 25 octombrie a.c. Luni dimineata, incepand cu ora 06.00 muncitorii de la Gospodaria Comunala a scos tarabele si acoperisul improvizat de pe platoul pentru producatorii si comerciantii de legume si fructe. Pana acum au fost scoase 12 containere pline cu gunoaie au spus reprezentantii Primariei. Este prima actiune de curatenie generala din Piata Vale, din ultimii ani de zile.
In piata au fost prezenti si comerciantii care sunt pe lista de evacuare. Este vorba despre cei care au contractele expirate iar primarul a refuzat sa le prelungeasca pe motiv ca terenul din jurul halei, acolo unde sunt amplasate chioscurile, ar trebui eliberat pentru acces in situatii de urgenta.

La fata locului a intervenit si un echipaj de politisti si jandarmi. Unul dintre comercianti a sunat la numarul de urgente 112 si a facut o plangere penala impotriva Primariei dupa ce muncitorii au incercat sa darame un acoperis improvizat. Ediul le-a solicitat autorizatia de constructie,  dar unul dintre comercianti i-a reprosat primarului ca si el detine constructii fara acte, pe domeniul public.

Deocamdata nu se stie daca vor fi puse tarabe noi sau tot cele vechi. Primaria a anuntat ca intentioneaza sa construiasca un acoperis dar consilierii au atras atentia ca este deja un proiect de modernizare a pietei si ca nu pot fi facute alte investitii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow