More

  Prietenul i-a rupt maxilarul, în urmă unui conflict

  Array

  Un tânăr a fost bătut în această dimineaţă, 16 iunie, de a ajuns pe mâna medicilor de la Compartimentul de Primiri Urgenţe din incinta Spitalului Municipal Paşcani, cu fractură de mandibulă.

  mandibula rupta

  Bărbatul, în vârstă de 22 ani din comuna Ruginoasa a primit un picior în faţa de la prietenul lui, în urma unei discuţii contradictorii.
  Victima, Andrei Bulai a fost adusă cu Ambulanţă la unitatea medicală din Paşcani si supus anumitor analize, iar în urmă radiologiei s-a constatat că are fractură de mandibulă.

  Pentru control amanuntit a fost transferat la Clinică Buco – Maxilo -Facială de la – Iaşi, unde va fi supus şi unei intervenţii chirurgicale.

  Menţionăm că zilnic la Compartimentul de Primiri Urgenţe din Paşcani din incinta Spitalului Municipal ajung pentru îngrijiri medicale persoane care au fost victime ale agresiunilor. De puţin ori, victimele fac sesizare la Poliţie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Compania lui Elon Musk va realiza modulul lunar pe care NASA îl va folosi să repună un om pe Lună în 2024

  NASA a ales compania lui Elon Musk, SpaceX, pentru realizarea modulului lunar cu ajutorul căruia agenţia spaţială americană intenţionează să repună un om pe Lună în acest deceniu, începând cu anul 2024, în cadrul programului Artemis. //

  Ministrul Educației: După ce se va încheia pandemia vom continua cu predarea online unde e potrivit. Se va include în contractul școlar

  Ministrul Educației: După ce se va încheia pandemia vom continua cu predarea online unde e potrivit. Se va include în contractul școlar. //

  Evenimentele culturale cu public ar putea începe de la 1 iunie

  Evenimentele culturale cu public ar putea începe de la 1 iunie. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet