More

  Prietenul i-a rupt maxilarul, în urmă unui conflict

  Array

  Un tânăr a fost bătut în această dimineaţă, 16 iunie, de a ajuns pe mâna medicilor de la Compartimentul de Primiri Urgenţe din incinta Spitalului Municipal Paşcani, cu fractură de mandibulă.

  mandibula rupta

  Bărbatul, în vârstă de 22 ani din comuna Ruginoasa a primit un picior în faţa de la prietenul lui, în urma unei discuţii contradictorii.
  Victima, Andrei Bulai a fost adusă cu Ambulanţă la unitatea medicală din Paşcani si supus anumitor analize, iar în urmă radiologiei s-a constatat că are fractură de mandibulă.

  Pentru control amanuntit a fost transferat la Clinică Buco – Maxilo -Facială de la – Iaşi, unde va fi supus şi unei intervenţii chirurgicale.

  Menţionăm că zilnic la Compartimentul de Primiri Urgenţe din Paşcani din incinta Spitalului Municipal ajung pentru îngrijiri medicale persoane care au fost victime ale agresiunilor. De puţin ori, victimele fac sesizare la Poliţie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI