More

  Prichindeii de la gradinitele pascanene, sportivi de mici

  Array

  Peste 50 de prescolari de la gradinitele din municipiul Pascani au participat sambata la un concurs sportiv. Competitia a inceput de dimineata, iar prichindeii au trecut prin mai multe probe pentru a castiga trofeul pus in joc. Parintii si cadrele didactice le-au fost alaturi.

  copii gradinita1

  Alergare in viteza, saritura in lungime, aruncarea mingei si un parcurs aplicativ au avut de facut copiii de la gradinitele pascanene, in sala Clubului Sportiv Muncipal, la cea de-a doua editie a concursului „Micul sportiv”.

  Sapte echipaje de la Gradinita cu Program Prelungit Nr 2, Gradinita cu Program Prelungit Nr 4, Gradinita cu Program Normal Nr 1 si Gradinita cu Program Normal Nr 6, s-au intrecut pentru premiul cel mare.

  De departe, cea mai grea proba a fost parcursul aplicativ. Princhindeii, plini de viata, au alergat printre jaloane cu o minge in mana, au trecut printr-un tunel si au sarit in echilibru.

  copii gradinita

  Trofeul a fost castigat de Gradinita cu Program Prelungit nr 2, locul doi a fost obtinut prin multa munca de micutii de la Gradinita cu Program Normal nr 6, iar locul trei, de Gradinita cu Program Normal nr 1. De asemenea, toti participantii au primit dulciuri si diplome.
  Concursul a fost coordonat de directorul Florentina Spiridon si Voica Sofronia.
  Avand in vedere, numarul mare de participanti, din toamna acestui an se vor face demersuri ca aceasta competitie sa fie trecuta in calendarul de activitati al Inspectoratului Scolar Judetean Iasi.

  Mentionam ca activitatea a facut parte din cadrul evenimentor organizate cu ocazia Zilei Internationale a Copiilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI