20.2 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022
Array

„Pribeag printre amintiri” la Casa de Cultură din Paşcani

- Advertisement -

Cele mai frumoase şi năstruşnice întâmplări din anii ’50 – ’70 au fost puse pe hârtie de către Mihai Chihaia, pensionar. Bărbatul născut în satul Bursuc, nu este la prima carte publicată. El a mai are şi un volum de poezie. Lansarea cărţii „Pribeag printre amintiri” a avut loc vineri seara, 6 noiembrie, la Casa de Cultură din Paşcani, eveniment aflat pe lista activităţilor în cadrul Zilele Mihail Sadoveanu.

lansare de carte la c de c

„Pribeag printre amintiri” este cea mai recentă carte scrisă de către Mihai Chihaia, pensionar născut în satul Bursuc Deal. În volumul de proză, autorul atrage atenţia prin emoţia cu care povesteşte întâmplările pe care le-a avut în anii copilăriei şi tinereţii.

Ionuţ Haratu, profesor, a vorbit despre carte şi spune că „Pribeag printre amintiri” este o monografie a sentimentelor avute de autor în anii copilăriei lui.

La eveniment au participat cadre didactice alături de elevi, dar şi cunoscuţi ai autorului, care au apreciat scrierile lui. La finalul prezentării, Mihai Chihaia a dat autografe pe cărţile scrise de el.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow