spot_img
More

  Prezentare de carte, la Centrul Cultural Ruginoasa

  Array

  Centrul Cultural Ruginoasa gazduieste maine, 14 iunie a.c., o prezentare de carte, organizata de Parohia “Sfintii Apostoli Petru si Pavel” din localitatea Dumbravita. Este vorba despre volumul “Captiv pe taramul copilariei”, scris de autorul Marian Malciu, din judetul Olt.
  Evenimentul va debuta in jurul orelor 14:00, cu un moment artistic realizat de elevii de la scolile din comuna si o interpretare muzicala a Petronelei Adumitroaie, o artista locala de muzica populara care a castigat numeroase premii si trofee la concursuri de muzica nationala.

  In continuare, scriitorul Emilian Marcu, va prezenta cartea ce cuprinde povestiri pentru copii, multe sfaturi si pilde, nelipsite de un umor sanatos si sugubat care sporeste placerea lecturii. Cartea se adresează copiilor din clasele primare şi de gimnaziu şi este o lectură auxiliară la manualul de limba română.

  La final, Cristina Axinia, directoarea Centrului Cultural, va prezenta tuturor obiectele traditionale din centru cultural. Inaugurata de curand, institutia de cultura este vizitata zilnic de sute turisti din mai multe zone precum Bucuresti, Slatina, Neamt si nu in ultimul rand, Iasi.

  Mentionam ca in luna iulie, in aceeasi locatie vor avea loc alte evenimente, precum, o expozitie de carte si icoane vechi si un targ al mesterilor populari din zona Moldovei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet