20.8 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Prezenta numeroasa la concursul de matematica “Nicu T. Serban”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peste 200 de elevi din clasele III – VIII din 19 comune arondate Municipiului cum ar fi Moţca, Ruginoasa, Stolniceni sau Mogoşeşti au venit astazi, 10 noiembrie, la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” din Pascani pentru a participa la cea de-a doua editie a concursului de matematica “Nicu T. Serban”. Concursul, initiat de profesorul Gheorghe Iacob impreuna cu catedra de matematica a scolii s-a desfasurat pe parcursul a doua ore, incepand cu ora 10.00, iar dupa ora 12.00 a urma corectarea lucrarilor si festivitatea de premiere, unde cei mai buni au primit diplome si carti achizitionate din sponsorizari. Subiectele date au fost asemănătoare celor care se dau la evaluarea naţională.

Evenimentul a fost organizat în memoria lui Nicu Şerban, cel care şi-a desfăşurat activitatea în această şcoală şi care s-a stins din viaţă în aprilie 2010 în urma unui infarct.

Pana la incepere competitiei, elevii insotiti de profesorii coordonatori, au vizitat fiecare sala de clasa a scolii “Mihai Busuioc”, aceasta zi fiind numita de catre conducere si Ziua portilor deschise.

Mentionam ca acest concurs a incheiat activitatile desfasurate pe parcursul celor 10 zile din cadrul zilelor liceului, care a implinit 31 ani de la infiintare.

Profesor Maria Petrovici, directorul liceului a declarat pentru TV BIT ca „profesorul Nicu Serban a fost director timp de opt ani la Grupul Şcolar «Mihai Busuioc», iar in această funcţie a dovedit calităţi incontestabile de bun conducător, bun gospodar şi a preţuit oamenii din jurul său. Adevărata sa vocaţie a fost de profesor de matematică şi de formator de caractere. În amintirea şi omagierea lui am organizat acest concurs care este o reuşită din toate punctele de vedere.”

ziarulorioznt.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow