32.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Prevenirea furturilor din buzunare

Polițiștii vin cu câteva recomandări și sfaturi menite îi ţină cât mai departe şi să îi descurajeze pe hoţii care fură din buzunare.

Luna decembrie, este destinată în principal cumpărăturilor. Cu toţii vom merge în diverse centre comerciale şi ne vom aproviziona cu cele necesare. Prinşi de spiritul Crăciunului, nu vom uita cu siguranţă nici de cei dragi cărora le vom lua cadouri. Portofelul va fi mai plin decât în alte zile, cu bani care poate au fost economisiţi special pentru această ocazie.
Implicit va creşte riscul să deveniţi ţinta hoţilor.

Deci, ATENŢIE la buzunare şi portofele ! Şi infractorii au sărbători de iarnă şi o nevoie mare de bani. Se pot afla lângă dumneavoastră şi vor specula orice greşeală pe care o faceţi. Nu le daţi ocazia să intre in acţiune!

Ţineţi minte: din cauza neatenţiei în fiecare moment puteţi deveni victima unui furt!

Vă prezentăm pe scurt câteva sfaturi menite să îi ţină departe de dumneavoastră pe hoţii care fură din buzunare:
 când vă aflaţi la cumpărături sau cu orice altă ocazie nu lăsaţi niciodată să se vadă câţi bani aveţi la dumneavoastră;
 ţineţi-vă poşeta, geanta sub braţ având permanent control asupra ei;
 nu ţineţi banii, actele sau portofelul în buzunare exterioare;
 nu vă lăudaţi persoanelor necunoscute cu valorile pe care le aveţi la dumneavoastră.

Este bine de ştiut că hoţii care fură din buzunare caută spaţiile restrânse. Evitaţi, prin urmare, mulţimile şi ţineţi necunoscuţii la o distanţă apreciabilă. Curăţirea unei pete inexistente pe hainele dumneavoastră sau a unei pete făcute intenţionat poate fi un truc al unui hoţ.

Sperăm ca aceste sfaturi să le puneţi în practică şi să vă fie de un real folos. Nu uitaţi: siguranţa personală trebuie să vă preocupe în primul rând pe dumneavoastră.

SĂRBĂTORI ÎN SIGURANȚĂ – campanie de informare privind siguranța personală și a proprietății private pe timpul Sărbătorilor de Iarnă

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow