More

  Preţurile poliţelor se vor dubla

  Array

  Preţurile poliţelor de asigurare se vor dubla. O spun reprezentanţii pieţei asigurărilor după anunţarea falimentului Asta Asigurări. În prezent, este haos în rândul angajaţilor şi clienţilor Astra. Cei de la ghişee nu ştiu să explice cum se vor înapoia banii, în timp ce clienţii rămân cu maşinile nereparate.

  Dupã ce Autoritatea de Supraveghere Financiarã a decis falimentul Astra Asigurãri, clienþii cu greu pot obþine informaþii de la angajaþii companiei despre soarta poliþelor.

  Cele mai multe probleme le au clienţii care trebuie sã fie despãgubiţi de cãtre Astra Asigurãri. Patronii de service-uri auto nu mai acceptã dosarele de daunã ale asigurãtorului.

  Clienþii aşteaptă de luni bune ca maşinile lor să fie reparate.

  Şi ceilalþi clienţi ai altor companii de asigurări de pe piaţă vor avea de suferit. Specialiştii pieţei se aşteaptă la dublarea preţurilor poliţelor.

  Decizia ASF de a cere falimentul Astra a zguduit din temelii piaþa asigurãrilor din România. Astra Asigurãri este cea de-a doua companie de profil din ţara noastrã, cu aproape 2 milioane de asiguraţi şi poliţe subscrise în valoare de nu mai puţin de 700 de milioane de lei. Intrarea în faliment se face dupa ce acţionarii nu au putut aduce un miliard de lei pentru a redresa financiar compania.

  Sursă: observator.tv

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet