6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Preţurile poliţelor se vor dubla

Preţurile poliţelor de asigurare se vor dubla. O spun reprezentanţii pieţei asigurărilor după anunţarea falimentului Asta Asigurări. În prezent, este haos în rândul angajaţilor şi clienţilor Astra. Cei de la ghişee nu ştiu să explice cum se vor înapoia banii, în timp ce clienţii rămân cu maşinile nereparate.

Dupã ce Autoritatea de Supraveghere Financiarã a decis falimentul Astra Asigurãri, clienþii cu greu pot obþine informaþii de la angajaþii companiei despre soarta poliþelor.

Cele mai multe probleme le au clienţii care trebuie sã fie despãgubiţi de cãtre Astra Asigurãri. Patronii de service-uri auto nu mai acceptã dosarele de daunã ale asigurãtorului.

Clienþii aşteaptă de luni bune ca maşinile lor să fie reparate.

Şi ceilalþi clienţi ai altor companii de asigurări de pe piaţă vor avea de suferit. Specialiştii pieţei se aşteaptă la dublarea preţurilor poliţelor.

Decizia ASF de a cere falimentul Astra a zguduit din temelii piaþa asigurãrilor din România. Astra Asigurãri este cea de-a doua companie de profil din ţara noastrã, cu aproape 2 milioane de asiguraţi şi poliţe subscrise în valoare de nu mai puţin de 700 de milioane de lei. Intrarea în faliment se face dupa ce acţionarii nu au putut aduce un miliard de lei pentru a redresa financiar compania.

Sursă: observator.tv

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow