More

  Preţurile poliţelor se vor dubla

  Array

  Preţurile poliţelor de asigurare se vor dubla. O spun reprezentanţii pieţei asigurărilor după anunţarea falimentului Asta Asigurări. În prezent, este haos în rândul angajaţilor şi clienţilor Astra. Cei de la ghişee nu ştiu să explice cum se vor înapoia banii, în timp ce clienţii rămân cu maşinile nereparate.

  Dupã ce Autoritatea de Supraveghere Financiarã a decis falimentul Astra Asigurãri, clienþii cu greu pot obþine informaþii de la angajaþii companiei despre soarta poliþelor.

  Cele mai multe probleme le au clienţii care trebuie sã fie despãgubiţi de cãtre Astra Asigurãri. Patronii de service-uri auto nu mai acceptã dosarele de daunã ale asigurãtorului.

  Clienþii aşteaptă de luni bune ca maşinile lor să fie reparate.

  Şi ceilalþi clienţi ai altor companii de asigurări de pe piaţă vor avea de suferit. Specialiştii pieţei se aşteaptă la dublarea preţurilor poliţelor.

  Decizia ASF de a cere falimentul Astra a zguduit din temelii piaþa asigurãrilor din România. Astra Asigurãri este cea de-a doua companie de profil din ţara noastrã, cu aproape 2 milioane de asiguraţi şi poliţe subscrise în valoare de nu mai puţin de 700 de milioane de lei. Intrarea în faliment se face dupa ce acţionarii nu au putut aduce un miliard de lei pentru a redresa financiar compania.

  Sursă: observator.tv

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI