1 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021
Array

Preturile anvelopelor de iarna in Pascani

Se apropie sezonul rece, iar soferii din Pascani trebuie sa isi pregateasca autoturismele pentru iarna, in special cu anvelope dedicate acestui sezon.

Inainte de toate, trebuie sa stici ca, anvelopele de iarnă nu sunt obligatorii de la 1 noiembrie pentru toate autovehiculele, ci doar pentru cele care circulă pe porţiuni de drum cu gheaţă, zăpadă sau polei. Reprezentanţii Autorităţii Rutiere Române (ARR) au confirmat că cei care nu circulă pe porţiuni de drumuri cu zăpadă, polei sau gheaţă nu riscă sancţiuni dacă nu au cauciucuri de iarnă. Legislaţia care intră în vigoare pe 1 noiembrie prevede amenzi între 2.500 şi 4.000 de lei pentru cei fără anvelope de iarnă, şoferii riscând şi reţinerea certificatului de înmatriculare al automobilului.

Preturile pentru soferii care doresc sa isi incalte masinile in sezonul rece, sunt accesibile cel putin in municipiul Pascani. De exemplu pentru un autoturism marca Dacia Logan, preturile variaza intre 170 – 220 ron/buc. Cele mai scumpe anvelope pentru acest tip de autoturism sunt la pretul de 400 ron.  Una dintre societatile pascanene ofera la achizitionarea anvelopelor, montajul gratuit. Astfel, putem face un calcul simplu, pentru un Logan, 4 anvelope cu tot cu montaj (gratuit) ajunge la 680 ron.

Pentru camioane, autoutilitare, utilaje si alte vehicule mari, preturile sunt ceva mai ridicate, asta pentru ca in Pascani se gasesc greu acest tip de anvelope. Preturile pentru aceasta categorie variaza intre 1350 si 2100 ron/buc.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI