22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Preţul salubrităţii NU scade la Paşcani, după reducerea TVA-ului

fashiondays.ro
answear.ro
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
creditfix.ro
vivacredit.ro
horacredit.ro/
elefant.ro
credius.ro

Ultimele știri

Preţul serviciilor de salubritate nu va scădea la Paşcani de la 1 ianuarie, odată cu reducerea TVA de la 24 la 20%. Asta deoarece conducerea societăţi a solicitat o nouă majorare de preţ, exact cu suma care urma să fie scăzută din facturile beneficiarilor, 42 de bani de persoană, pe lună. Decizia urma să fie luată astăzi în şedinţa Consiliului de Administraţie dar a fost amânată după o consultare cu conducerea Primăriei.
Motivul invocat este că societatea a solicitat anul trecut o majorare de preţ mult mai mare decât cea aprobată de consilieri, pentru acoperirea cheltuielilor.
În momentul de faţă preţul serviciului de salubritate este de 13 lei/lună de persoană şi 113 lei/mc pentru societăţile comerciale. Mai mult, taxa de salubritate impusă celor care nu au contract este de 26 de lei/persoană pe lună, dublă faţă de preţul serviciului, în mod ilegal.
Menţionăm că şi la apă şi la căldură preţurile vor scădea de la 1 ianuarie 2016 după reducerea TVA de la 24 la 20%. La căldură măsură este valabilă doar pentru agenţii economici deoarece preţul aprobat de consilieri a fost fără TVA.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
22.1 ° C
23 °
19.9 °
82 %
1kmh
10 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI