22.3 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
22.3 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Pretul apei, majorat de astazi, la Pascani. Termen de 30 de zile pentru incheierea noilor contracte doar cu asociatiile de proprietari si sefii de scara

Ultimele știri

De astazi, pretul apei si canalizarii la Pascani a fost majorat la 6,86 lei pe mc, ca efect al preluarii serviciilor de operatorul Apa Vital Iasi. Tot de astazi intra in vigoare noile reguli de furnizare a acestor servicii si incepe incheierea noilor contracte de distributie doar cu asociatiile de proprietari si sefii de scari. Noul operator ameninta ca va inchide robinetele acolo unde nu au fost semnate contractele pana la sfarsitul acestei luni.
Inceput de luna cu schimbari majore in ceea ce priveste furnizarea serviciilor de apa si canalizare la Pascani. De astazi pretul a crescut cu 1,3 lei fiind astfel aliniat la cel practicat de Apa Vital, in tot judetul. Majorarea se va regasi in facturile care urmeaza sa fie distribuite in luna august.
Facturarea se va face doar asociatiilor de proprietari sau sefilor de scari. In acest sens pana la sfarsitul lunii urmeaza sa fie incheiate noile contracte. Reprezentantii Apa Vital sustin ca nu vor mai furniza apa acolo unde nu vor fi semnate aceste documente.
Cei care au nevoie de ajutor sau vor sa sesizeze o avarie nu o pot face decat telefonic la numarul 0232 969. Va fi amenajat insa un punct de informare pe strada Mihail Kogalniceanu , in fata sediului Primariei.
Mentionam ca cea mai mare parte din personalul de la Prest Serv Apa Canal SA Pascani a fost preluat de operatorul iesean. In ultima saptamana 93 din cei 97 de salariati care se vor afla pe statele de plata al Apa Vital Iasi au incheiat contracte de munca pe perioada nedeterminata.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
22.3 ° C
24.1 °
21.3 °
62 %
2.1kmh
78 %
Dum
21 °
lun
28 °
mar
30 °
mie
30 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI