More

  Prest Serv Apa propune un nou mod de citire si facturare al contoarelor

  Array

   

  citirecontor

  Dupa ce, pascanenii s-au plans de sute de ori de felul in care sunt citite contoarele, si de faptul ca acestea ar da niste erori foarte mari, socitatea de apa s-a gandit sa aplice un nou mod de cititre si de facturare al acestora.

  Mai exact, in sedinta Consiliului de Administratie ce a avut loc marti, 19 februarie 2013, membrii acestui consiliu, au ridicat problema erorilor care apar la citirea contoarelor dar mai ales a divergentelor create in urma lor.

  Astfel, s-a luat decizia ca, in momentul in care unul dintre contoare are o problema iar erorile depasesc marja permisa de -2 si +5 atunci cetateanului respectiv i se va schimba contorul.  Mai mult, acestuia i se va factura doar cantitatea de apa inregistrata pe contor in cazul in care eroarea este cu minus, iar in cazul in care erorile sunt pozitive atunci cantitatea de apa inregistrata eronat in plus, nu va fi facturata.

  Conform directorului societatii, Ioan Prisecaru, acest lucru se va decide in urmatoarea sedinta de Consiliu de administratie al celor de la Prest Serv Apa, ce va avea loc in luna martie, intre timp aceasta solutie va fi prezentata si celor de la Institutul de Metrologie.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet