10.3 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Prest Serv Apa propune un nou mod de citire si facturare al contoarelor

 

citirecontor

Dupa ce, pascanenii s-au plans de sute de ori de felul in care sunt citite contoarele, si de faptul ca acestea ar da niste erori foarte mari, socitatea de apa s-a gandit sa aplice un nou mod de cititre si de facturare al acestora.

Mai exact, in sedinta Consiliului de Administratie ce a avut loc marti, 19 februarie 2013, membrii acestui consiliu, au ridicat problema erorilor care apar la citirea contoarelor dar mai ales a divergentelor create in urma lor.

Astfel, s-a luat decizia ca, in momentul in care unul dintre contoare are o problema iar erorile depasesc marja permisa de -2 si +5 atunci cetateanului respectiv i se va schimba contorul.  Mai mult, acestuia i se va factura doar cantitatea de apa inregistrata pe contor in cazul in care eroarea este cu minus, iar in cazul in care erorile sunt pozitive atunci cantitatea de apa inregistrata eronat in plus, nu va fi facturata.

Conform directorului societatii, Ioan Prisecaru, acest lucru se va decide in urmatoarea sedinta de Consiliu de administratie al celor de la Prest Serv Apa, ce va avea loc in luna martie, intre timp aceasta solutie va fi prezentata si celor de la Institutul de Metrologie.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow