More

  Furnizorul de apa nu mai citeste apometrele pe timp de iarna, la case

  Array

  Societatea pascaneana de distributie a apei potabile Prest Serv Apa, va factura in sezonul rece clientilor de la case atat din Pascani cat si din comunele arondate prezumtiv.

  Directorul Ioan Prisecaru spune ca in perioada sarbatorilor nu au avut defectiuni majore in sistemul de distributie. Au fost doua defectiuni minore la Motca si la Miroslovesti in luna decembrie a anului 2012, insa s-a folosit rezerva de apa iar populatia nu a fost restrictionata de la consumul de apa.

  Referitor la facturarea pentru clientii de la case sa va face prezumptiv. Acest lucru se intampla de regula sezonul rece, cand angajatii de la Prest Serv Apa nu fac citiri de apometre.

  Astfel, se va factura un consum prezumat in functie de anii anteriori urmand ca in luna martie sa se faca regularizari. De exemplu anul trecul la o casa s-a facturat pausal in felul urmator: 5 mc/luna ori 3 lei insemnand suma de 15 lei pe luna.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI