11.9 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Preselecţii “Românii au talent” la Paşcani şi Târgu Frumos

Unul dintre cele mai apreciate show-uri de talente din România face preselecţii în toată ţară pentru a descoperi câştigătorul celui de-al şaselea sezon. Este vorba despre emisiunea “Românii au talent” difuzată de PRO TV. Astfel, un reprezentant al postului naţional va veni săptămâna viitoare la Paşcani şi Târgu Frumos pentru a seleta cei mai talentate persoane.
Ai un talent pe care vrei să-l vadă toată ţară? Înscrie-te pentru sezonul 6 “Românii au talent” şi poţi câştigă marele premiu de 120.000 de euro sau titlul de cel mai original român şi 10.000 de euro!

Nu ai talent, dar cunoşti un român talentat? Înscrie-l la “Românii au talent” şi poţi câştigă 2.000 de euro.

Dacă te regăseşti într-una din situaţiile – voci cu har, dansuri electrizate, modele de prietenie dincolo de limite, magie, concert rock, senzualitate şi improvizaţia în dans – vino marţi, 15 septembrie la sediul Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Paşcani să te înscrii, iar un reprezentant de la Pro TV o să decide dacă treci în etapa următoare.

Înscrieri se fac şi online pe romaniiautalent.protv.ro.
Invitaţia este lansată pentru toţi cei care cred că au un talent, indiferent în ce domeniu. Preselecţii au loc şi în Târgu Frumos, în aceeaşi zi.

Dezinvoltură, curaj şi încredere sunt cuvintele cheie care trebuie să îi reprezinte pe toţi cei care aleg să se înscrie în cel mai apreciat show de televiziune din România.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow