More

  Preselecţii “Românii au talent” la Paşcani şi Târgu Frumos

  Array

  Unul dintre cele mai apreciate show-uri de talente din România face preselecţii în toată ţară pentru a descoperi câştigătorul celui de-al şaselea sezon. Este vorba despre emisiunea “Românii au talent” difuzată de PRO TV. Astfel, un reprezentant al postului naţional va veni săptămâna viitoare la Paşcani şi Târgu Frumos pentru a seleta cei mai talentate persoane.
  Ai un talent pe care vrei să-l vadă toată ţară? Înscrie-te pentru sezonul 6 “Românii au talent” şi poţi câştigă marele premiu de 120.000 de euro sau titlul de cel mai original român şi 10.000 de euro!

  Nu ai talent, dar cunoşti un român talentat? Înscrie-l la “Românii au talent” şi poţi câştigă 2.000 de euro.

  Dacă te regăseşti într-una din situaţiile – voci cu har, dansuri electrizate, modele de prietenie dincolo de limite, magie, concert rock, senzualitate şi improvizaţia în dans – vino marţi, 15 septembrie la sediul Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Paşcani să te înscrii, iar un reprezentant de la Pro TV o să decide dacă treci în etapa următoare.

  Înscrieri se fac şi online pe romaniiautalent.protv.ro.
  Invitaţia este lansată pentru toţi cei care cred că au un talent, indiferent în ce domeniu. Preselecţii au loc şi în Târgu Frumos, în aceeaşi zi.

  Dezinvoltură, curaj şi încredere sunt cuvintele cheie care trebuie să îi reprezinte pe toţi cei care aleg să se înscrie în cel mai apreciat show de televiziune din România.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Lyridele ating punctul maxim în următoarele nopţi. Cum poţi observa ploaia de stele căzătoare

  La sfârșitul lunii aprilie ne pregătim pentru un spectaculos fenomen astronomic, vizibil şi în România. Lyridele, ploaia de stele căzătoare, va putea fi observată cel mai bine în nopţile din perioada 22-24 aprilie 2021. Stelelele căzătoare sunt vizibile cu ochiul liber şi nu sunt necesare instrumente special concepute. //

  Euro, la al doilea maxim istoric din această săptămână

  Euro a atins marți un nou maxim istoric, la 4,9279 lei, după valoarea atinsă luni, de 4,9261 lei. Față de cursul de luni, euro a crescut cu 0,04%. //

  Proiect: Vacanțele școlare, diferențiate în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării și de ciclurile de învățământ

  Un proiect depus la Parlament prevede că vacanțele școlare ar urma să aibă loc diferențiat în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării, dar și în funcție de ciclurile de învățământ. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet