22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Preselecţii pentru un concurs de muzică, la Târgu-Frumos

Se cauta copii talentati in Targu-Frumos. De cateva zile au inceput inscrierile pentru preselectiile unui concurs de cantec si dans, ce va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare la Casa de Cultura „Garabet Ibraileanu” din oras.  Pot participa elevi de toate varstele, iar juriul este format din profesori de specialitate din localitate.

Se fac inscrieri pentru preselectiile concursului de interpretare muzicala, “Dragu-mi-i sa cant frumos”, la Targu-Frumos. Institutia de cultura din oras, invita elevii de toate varstele sa isi descopere talentul in acest domeniu. Cei interesati se pot trece pe liste, in fiecare zi in intervalul orar 10:00-12:00 si 14:00 -17:00, la sediul Casei de Cultura “Garabet Ibraileanu”.

Preselectiile vor avea loc vineri, 17 februarie, la orele 15:00. Copiii inscrisi vor prezenta juriului, format din profesori de specialitate, piesele pregatite cu atentie. Cei care trec de aceasta etapa, vor fi pregatiti pentru concursul de amploare ce va avea loc in primavara.

Mentionam ca elevii care vor impresiona juriul la etapa finala a competitiei vor obtine premii importante, in functie de locul ocupat in clasament.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow