22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Preselecție pentru copiii care iubesc cantecul popular. Ansamblul Consiliului Județean Iași organizează un spectacol concurs

Copiii cu varste in 6 si 15 ani, care iubesc folclorul si cantecul popular sunt invitati la un concurs de interpretare vocala organizat la nivelul judetului Iasi. In perioada mai – iunie a.c., Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte” al Consiliului Județean Iași, organizează ediția I a Concursului de interpretare vocală „Muguri de cântec românesc”.

Cei care vor sa participe, trebuie sa se inscrie pentru preselectie pana pe data de 7 mai. Alaturi de fisa de inscriere, vor trimite un material filmat online pe adresa de email ansamblulfolcloric_iasi@yahoo.com sau pe suport fizic, CD/DVD/stick la secretariaul organizatorului, cu sediul in municipiul Iasi, Soseaua Bucium, nr. 80, corp A. O parte din primariile din judet au informat deja comunitatea despre acest concurs.

Edilul din Tatarusi, Costel Iosub, ii invita pe copiii din Mica Bucovina sa participe la acest eveniment si sa promoveze astfel traditiile romanesti.

Si administratia locala din Scobinti a postat pe pagina de Facebook un anunt despre aceasta oportunitate.

Dupa etapa de preselectie, cei alesi vor participa la spectacolul concurs ce va avea loc la Iasi, pe 1 iunie. La final, se vor acorda 8 premii, care nu vor consta in bani, ci in posibilitatea de a realiza o melodie impreuna cu solistii vocali ai ansamblului si posibilitatea de a participa la un spectacol special alaturi de ei, in prima parte a stagiunii 2021-2022.

Regulamentul concursului il puteti consulta pe pagina de internet a Ansamblului Artistic Profesionist “Constantin Arvinte”.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow